مراسم تجلیل از فعالان نماز در واحد رودهن برگزار شد

۱۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۷ کد : ۱۰۲۹ اطلاعیه ها
مراسم تجلیل از فعالان نماز در واحد رودهن برگزار شد
ایسکانیوز: مراسم تجلیل از 60 نفر از فعالان در نماز در بین استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ستاد اقامه نماز معاونت فرهنگی دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت هفته گرامیداشت امر به معروف و نهی از منکر اقدام به برگزاری مراسم تجلیل از 60 نفر از فعالان در نماز در بین استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن کرد.
این مراسم در مسجد پیامبر اعظم (ص) بعد از پرپایی نماز ظهر و عصر با حضور دکتر غلامحسین حیدری رئیس واحد رودهن و دکتر چناری معاون فرهنگی ،حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی رهبری در واحد رودهن و معاونین دانشگاه برگزار شد.
دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این مراسم ضمن تبریک به همه نماز گزاران در خصوص فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: به دلیل اهمیت دو فرضیه ی امر به معروف و نهی از منکر در فرهنگ اسلامی و این که امام حسین (ع)فلسفه قیام خود را احیای آن ها بیان کرده است و نیز جایگاه ویژه آن در جمهوری اسلامی ایران همزمان با حرکت و قیام امام حسین (ع)هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است تا با سخن گفتن و نوشتن در باره آن دو فریضه اهمیت و جایگاه و ضرورت آنها برای مخاطبان آشکار تر شود و افراد وظیفه خود را به منظور عمل به ان بشناسند و در این راه بکوشند .
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از نشانه های مردان و زنان اهل ایمان می باشد ، زیرا روح مودب و ولایت در میان آنها وجود دارد و این دلیل بر وحدت هدف و هماهنگی صفات و کردار آنهاست .
حیدری در پایان گفت:خداوند نخستین امر به معروف و نهی از منکر است در حقیقت فرد به دادگری و نیکوکاری و بخشش به خویشاوندان فرمان می دهد و از کار زشت و ناپسند و ستم باز میدارد و به شما اندرز میدهد با شد که پند گیرند.
این مراسم با اهدا هدایای نفیس فرهنگی به نامبردگان به اتمام رسید.