رئیس واحد رودهن:دغدغه اصلی مدیریت یک دانشگاه، حفظ حداقل استاندارهای علمی است.

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۰۲۶ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: همایش روان درمانی و مشاوره در خصوص مسائل روان درمانی و مشاوره و ارائه مقالات در تاریخ 30/2/89 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می شود.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با توجه به بحث روان درمانی و لزوم آن که یکی از مسائل مهم و مطرح در هر جامعه ای است اظهار داشت : در این زمینه وظایف دانشگاه ها و مراکز علمی ،طرح موضوع و ایجاد بستری برای تبادل اندیشه ها و آشنایی با راهکارها ،بومی کردن اقدامات و آگاه کردن علاقه مندان از یافته های نوین می باشد درنتیجه ما ضمن استقبال از این موضوع این اقدام و اقداماتی از این قبیل را یکی از وظایف دانشگاههای مطرح می دانیم و نه تنها در زمینه روان درمانی بلکه در مورد سایر موضوعات نیز در سر لوحه کار قرار دادیم .
وی در خصوص تاثیر چنین همایش هایی در جامعه علمی گفت : با توجه به اینکه این چهارمین سال متوالی است که این همایش در این واحد برگزار می شود از دو منظر تهدید و فرصت قابل بررسی است . تهدید از این نظر که باید مواظب باشیم تا دچار تکرار مکررات نباشیم و هر بار حرف نویی برای گفتن داشته باشیم و فرصت از این لحاظ که این دانشگاه تنها دانشگاهی است که موفق شده است 4 سال پیاپی در زمینه ای که به عنوان قطب آن شناخته شده است نظر سازمان مرکزی را در مورد همایش ملی جلب و استاندارد های آن را رعایت کند .
حیدری ادامه داد: از یک طرف برگزاری چنین همایشی از طرف دانشکده ای که قطب روان شناسی است جز حداقل استاندارهای دانشگاهی به عمل می آید و از طرف دیگر نشان می دهد که دست اندرکاران با مطالعه وضعیت جامعه درصدد ایجاد چارچوبی علمی برای دادوستدهای دانشگاهی و تولید علم فراهم کرده اند و دغدغه آنها کمک به مسئولین و دست اندرکاران در فهم بیشتر و مداخله در چارچوب های نابهنجار رفتار اجتماعی است .
وی عنوان کرد: دغدغه اصلی مدیریت یک دانشگاه ،حفظ حداقل استاندارهای علمی است پس به طور طبیعی چنین همایش هایی باید در سطحی باشد که بتواند از تریبون دانشگاه مطرح شود بدیهی است به شرط حفظ سطح علمی این اقدامات خواهد توانست با دیدن ،تشخیص دادن ،فهم و تبیین مشکلات ،راه های مداخله در این مشکلات را نیز فراهم کند .
رئیس واحد رودهن با توجه به مفید بودن این همایش ها در خصوص مسائل روان درمانی و مشاوره گفت : مسائل مربوط به مشاوره و روان درمانی خوشبختانه د رکشور ما بعد از سال ها توسط سازمانی اداره می شود که روان شناس و استادی دلسوز و کارآمد یعنی دکتر افروز درراس آن است وجود این سازمان بیانگر اهمیت مشاوره و روان درمانی در جمهوری اسلامی است .
وی افزود : با توجه به این اهمیت به نظر می رسد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن می تواند با یک جهت گیری علمی ،فنی و بومی به موضوعات مطرح این رشته ،زمینه مناسبی برای تبادل اندیشه فراهم کند.
وی در خصوص ارزیابی مقالات ارائه شده در این همایش گفت : مقالات بسیار فنی تر و متنوع تر از سال های قبل ارائه شده است و ارزیابی من این است که دست اندرکاران در صورت تامین استاندارهای لازم که ظاهرا اسباب و ادوات آن نیز فراهم است ان شا ... خواهند توانست زمینه بین المللی بودن این همایش را فراهم کنند.
وی در پایان بیان کرد : من این چنین همایش هایی را در راستای اهداف علمی دانشگاه و پیوند نزدیک آن با جامعه به فال نیک می گیرم و با شناختی که از مسئولین این همایش دارم انتظار دارم تا مانند سال های قبل و حتی بسیار بیشتر از آن و با تاکید بر دستاوردهای گذشته در این همایش موفق تر ظاهر شوند و مطمئنم ثمرات قابل طرحی برای جامعه روان شناسی ما نیز خواهد داشت .