رسیدن به فیض عظمای شهادت، والاترین مقام برای شهیدان

۱۷ دی ۱۳۸۸ | ۱۶:۲۷ کد : ۱۰۲۲ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: در اندیشه شیعه، بزرگترین پیروزی، والاترین مقام، بالاترین امتیاز، نیکوترین نیکی و گرانمایه ترین درجه ، رسیدن به فیض عظمای شهادت است و برای شهید، گرانبهاترین اوقات و شکوهمندترین و زیباترین لحظه، زمانی است که پیروزمندانه به مرگ شرافتمندانه برسد و شربت شهادت را بنوشد.
دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگو ی روز چهارشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" اظهار داشت: شانزدهم دی ماه، سالروز شکل گیری حماسه خونین هویزه به دست دانشجویان پیرو خط امام و به فرماندهی دانشجوی شهید سید حسین علم الهدی است این دانشجویان رزمنده در سال 1359، عملیاتی را در هویزه و سوسنگرد آغاز کردندو پیروزی های مهمی به دست آوردند .
وی در ادامه بیان کرد: نیروهای اسلام در حالی که تجهیزات نظامی در اختیار نداشتند تا آخرین قطره خون به دفاع از سرزمین ایران اسلامی پرداختند،مظلومانه به شهادت رسیدند و حماسه هویزه را آفریدند و به پاس تجلیل از رشادت های دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بویژه شهید علم الهدی ،شانزدهم دی ،روز شهدای دانشجو نام گرفت .
رئیس واحد رودهن عنوان کرد : حدیث دانشجویان شهید ،حکایت عاشقانی است که ندای تاریخی "هل من ناصر ینصرنی و هل من معین یعیننی " آموزگار مکتب جهاد و شهادت را لبیک گفتند و جام هستی را به تیرگی شرک تباهی کفر و سیاهی ستم نیالودند .
وی با تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری گفت : امروز که دشمنان کین گرفته نظام اسلامی در رونق انداختن جهاد و شهادت هستند ،دانشجویان عزیز و همه جوانان باید این عامل قدرت ملی و شاخص ایمان خالصانه را از دست ندهند و آن را بزرگ بشمارند .
دکتر حیدری افزود : ما امروز وارثان دانشجویان شهیدی هستیم که در با تلاق های شلمچه ،قله های کردستان ،جزایر مجنون ،دشت فکه و معیاد گاه هویزه و طلاییه ،چون شمع سوختند تا اندیشه ناب انقلاب اسلامی استقرار یابد و سنگر های کلیدی جهان را فتح کند.