عضو شورای شهر رودهن:بهینه سازی بتن یکی از عوامل کاهش مصرف است

۰۳ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۴۶ کد : ۱۰۱۴ اطلاعیه ها
عضو شورای شهر رودهن:
بهینه سازی بتن یکی از عوامل کاهش مصرف است
خبرگزاری ایسکانیوز: تغییرات ایجاد شده در زندگی روزمره مردم نشان از به وجود آمدن دیدگاه جدیدی در جوامع مختلف شده است، مباحثی از قبیل صرفه جویی ،توسعه پایدار ،بومی سازی و ... نوید آینده ای روشن برای آیندگان را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش روز پنجشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران ایسکانیوز؛ طرلان حسینی عضو شورای اسلامی شهر رودهن گفت: بنا به آنچه تاکنون در علم بتن توسط محققین مطرح گردیده است ،هدف از حرکت به سمت توسعه پایدار ،کاهش آلودگی های زیست محیطی ناشی از صنعت بتن و توجه به منابع طبیعی که سرمایه هایی برای نسل های آینده اند می باشد.
مدیر طرح و برنامه بودجه دانشگاه آزاد اسلامی گفت:گسترش ساخت و سازهای بتنی در سراسر جهان خود به خود نیاز به تولید بیشتر بتن و در نتیجه نیاز به مصالح اولیه تشکیل دهنده بتن معمولی که عبارت است از سیمان ،سنگدانه و آب می باشد .لذا تولید بیشتر سیمان خود عاملی در جهت مصرف منابع طبیعی و مواد خام از جمله سنگ آهک ،ماسه ، رس و سنگ آهن و تولید یکی از مهم ترین گازهای گلخانه ای نظیر دی اکسید کربن و همچنین دیگر گازهای گلخانه ای مانند NO و CO می باشد.
وی ادامه داد: در صورت آموزش و در نتیجه آن شناخت انواع بتن های ویژه جهت طراحی این بتن ها که هر یک در پروژه ای خاص مورد استفاده قرار می گیرند ، میتوان به کاهش قابل ملاحظه ای از سیمان دست یافت از طرفی در ابعاد کلان این آموزش می تواند زمینه ساز طراحی مناسب ترین بتن مورد نیاز زیر گردد و لذا تبحر علمی افراد دخیل در امر ساخت و اجرای بتن از طریق آموزش مستمر این افراد توسط اساتید فن صورت می گیرد سبب طراحی بهینه بتن گردیده و بهینه سازی نیز که یکی از عوامل کاهش مصرف می باشد می تواند زمینه ساز توسعه پایدار باشد از طرفی ساخت مناسب ترین بتن سبب دستیابی به عملکرد بهینه سازه گردیده و می تواند زمان تعمیرات را کاهش دهد و بر همین اساس عمر مفید سازه را افزایش دهد.
مطالب بیان شده مستلزم همکاری دانشگاه ها ، آزماسشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بتن گوناگون و خاص بتن می باشد چرا که هدف ارتقاء سطح دانش فنی شرکت ها و دست اندر کاران صنعت بتن و نیز برقراری پل ارتباطی متناسب بین صنعت و دانشگاه می باشد که در راستای رسیدن به اهداف برگزاری مسابقات بتن مرکز نوید بخش آینده ای روشن برای مسئولین ذیربط در سطح شهرستانهها مخصوصا شهر رودهن گردد.در اینجا لازم میدانم از دکتر حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،معاونت پژوهشی دانشگاه واحد رودهن و دست اندر کاران برگزاری این مسابقه تشکر و قدر دانی کنم.

خبرنگار:604