مراسم پایانی کلاس آموزش اسکیت واحد رودهن

۳۱ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۰۰۶ اطلاعیه ها

مراسم پایانی کلاس آموزش اسکیت واحد رودهن

از فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در مراسم پایانی کلاس آموزش اسکیت تقدیر شد.
به گزارش آنا ؛ از فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی واحد رودهن در مراسم پایانی کلاس آموزش اسکیت تقدیر شد.
یک دوره کلاس آموزش اسکیت از سوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به منظور پر نمودن اوقات فراغت و ایجاد شور و نشاط بین فرزندان پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه صورت گرفت.
صالح نیا رئیس تربیت بدنیواحد رودهن برگزاری یک دوره کلاس آموزش اسکیت زیر نظر مربی فدراسیون در ایام تابستان داده و گفت : این کلاسها سه روز در هفته برگزار شده که استقبال خوبی نیزداشته و در پایان جهت ایجاد انگیزه و تشویق فرزندان و جهت ادامه به رشته فوق در دانشگاه مراسم تقدیر همراه با برگزاری مسابقات با حضورجلولی معاون دانشجویی، نماینده نهاد رهبری واحد انجام شده که در این مراسم به 8 نفر از افراد برگزیده لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
نفرات شرکت کننده :
1-امیرحسین آذرخش