تقدیر از ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۰۰۵ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: در سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی مراسم بزرگداشتی از سوی حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ؛ در ابتدای مراسم دکتر نجمه وکیلی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین بیان داشت : نقش ورزش در بعد جسمی ، روحی و روانی جامعه و خانواده مهم است ،ورزش باعث شادی ،شور و نشاط در زندگی می شود و در رشد عاطفی ،عقلانی و اجتماعی نقش بسزایی دارد وافرادیکه تحرک بیشتری دارنداز سلامتی ،رشد ذهنی بهتری برخوردارند و برنامه های ورزشی از ارکان آموزشی محسوب می گردد.
در ادامه دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن تقدیر و تشکر از دست اندر کاران این مراسم اظهار داشت : 17 دی مصادف با چهل و دومین سالگرد رحلت جهان پهلوان تختی است و چه زمان مناسبی را برای تجلیل از ورزشکاران انتخاب نموده اید .
وی گفت: شهید تختی در ششم شهریور ماه 1309در محله خانی آباد تهران چشم به جهان گشود ، حدود چهار دهه از رحلت این بزرگوار می گذرد و هر روز علاقه مندان بیشتری در جهان پیدا می نماید .
رئیس واحد رودهن افزود: جهان پهلوان تختی مال و ثروتی نداشت بلکه با ایمان و عاشق اهل بیت (ع) بود.تختی یک قهرمان نبود بلکه یک پهلوان بود .شما ورزشکاران قبل از اینکه قهرمان شوید باید منش پهلوانی را بیاموزید و جز با اخلاص و عمل این پهلوانی به دست نمی آید .این مدال ها زمانی ارزش دارد که سجایای اخلاقی و منش پهلوانی در ورزشکاران نهادینه شود.
سپس صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه و دبیر منطقه 8 سما با ارائه گزارش عملکرد ، از مساعدت رئیس واحد ،معاون سما ،معاون دانشجویی و دست اندر کاران مراسم بویژه حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر نمود .برنامه با اهدا لوح تقدیر و کاپ ورزشی به ورزشکاران خاتمه یافت.