کسب مقام اول مسابقات ملی پل فولادی توسط واحد رودهن

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۱ اخبار
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن مقام اول بخش بخش پل با کمترین زمان مونتاژ را به خود اختصاص دادند...

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در مسابقات پل فولادی که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد توانستند مقام اول بخش پل با کمترین زمان مونتاژ را به خود اختصاص دهند .

محمد رضا توسلی سرپرست دانشجویان واحد رودهن در این زمینه گفت:این مسابقات که با شرکت 20 تیم از 17 دانشگاه بصورت ملی ( بین دانشگاههای دولتی – آزاد – تربیت مدرس و پیام نور ) در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد دانشجویان رودهن توانستند مقام اول را به خود اختصاص دهند .

وی گفت: این مسابقات در اردیبهشت سال جاری در تهران برگزار شد.
توسلی اسامی دانشجویان اعزامی به این مسابقات را محمد مهدی طلوعی نیا ، سعید خلجی، مسعود مرادی ، سید هومن موسوی ، بهزاد قائم مقامی و محمد درزی عنوان کرد.

( ۷۰ )