گرامیداشت هفته بسیج در واحد رودهن

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۵ کد : ۵۰۲۶ اخبار
با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن، معاونان، مدیران، برخی اعضای هیات علمی و جمع کثیری از دانشجویان، مراسمی بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج در مسجد پیامبر اعظم(ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم  رهبری در واحد رودهن گفت: کلمه بسیج مفهوم مقدسی دارد که با شنیدن این نام آنانی که با حقیقت بسیج آشنا هستند مفاهیم و فضائلی هم چون اخلاص و ایمان، از خود گذشتگی و ایثار، جهاد و شهادت به ذهن می آید.

وی افروند: بسیج ، درخت پاکی است  که با خون هزاران بسیجی جان بر کف و شجاع آبیاری و تنومندگشت و رشد یافت و به اوج بالندگی و عشق رسید لذا بسیج و بسیجی نیروهای رزمنده ای را در نظر می آورد که باشجاعت و اخلاص تمام در هشت سال دفاع مقدس، در دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام، در دفاع از کیان مرزها و ارزشهای اسلام و انقلاب مردانه و خالصانه با دلدادگی به خدا، صحنه هایی را آفریدند که زبان و قلم از توصیف آن عاجز است.

حسینی تصریح کرد: هوشیاری و درایت بی نظیر امام خمینی(ره) از جمله اساسی ترین عوامل خنثی سازی توطئه ها در جریان انقلاب اسلامی به شمار می آید. وقتی لانه جاسوسی آمریکا به تسخیر نیروهای انقلاب درآمد طبق اسناد مکشوفه و اظهارات حاکمان آمریکا احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران داده می شد، بر همین اساس با دور اندیشی و هدایت امام(ره) در پنجم آذرماه 1358، یعنی در مدت کمتر از یک ماه بعد از تسخیر لانه جاسوسی ، فرمان تشکیل بسیج مستضعفین توسط ایشان صادر شد.

معاون نهاد رهبری در واحد رودهن در ادامه گفت: تشکیل بسیج آثار و برکات فراوانی را برای کشور ومردم به همراه داشته است که در عرصه های مختلف نظامی و امنیتی، سیاسی و فرهنگی، جهادی و اقتصادی، علمی و فناوری شاهد دستاوردها و برکات تفکر بسیجی هستیم. سراسر تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی، سرشار است  از ایثارگری ها و جان گذشتگی های بسیج در راه عبور دادن کشور از مسیر های بحرانی و نقش بر آب کردن نقشه های دشمنان داخلی و خارجی

حجت الاسلام حسینی بیان داشتند: مفهوم بسیج که در بردارنده پیوند امت با ولایت و ارزشهای والای اخلاقی و انسانی مختص دوران خاص و گروه خاص نیست. بلکه هر کس در هر مکانی پیوند با ولایت و ارزشها و آرمانها داشته باشد و مشغول به خدمت و تلاش باشد و در راه ولایت و آرمانها گام بردارد بسیجی است.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: بسیجیان بیدار دلانی دشمن ستیز هستند که رهبر معظم انقلاب در تحلیل و بررسی نقش بسیج در مقابله با تهاجم فرهنگی می فرماید" هجوم نظامی طمع به خاک است و زمین، و در شبیخون فرهنگی، طمع به اخلاق است و دین، محیط آلوده به گناه خرمن خشکی است که جرقه تهاجم فرهنگی، در یک لحظه آن را به آتش می کشد. آنچه جامعه ما را فاسد می کند، غرق شدن در شهوات و از دست دادن روح تقوا و فداکاری است. بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند"

( ۱ )