تجلیل از مقام شامخ استاد دکتر سید مهدی حسینی بیرجندی و دکتر رحمت الله نورانی از سوی انجمن مشاوره ایران

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰ کد : ۴۹۸۱ اخبار
با برگزاری مراسمی از سوی انجمن مشاوره ایران آیین نکوداشت دکتر سید مهدی حسینی بیرجندی رئیس اسبق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و دکتر نورانی پور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، این مراسم باشکوه که با حضوردکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی درکانون فرهنگی شهید مفتح  درتهران  برگزار شد، دکتر حسن شهرکی پور ضمن تشکر از خدمات دکتر حسینی به عنوان پدر معنوی دانشگاه گفت:  قـرآن کریم در تـوصیف عظمت مقام دانشمندان می‌فرماید: در میان همه ی بندگان الهی،تنها دانشمندان هستند که در سایه ی علم خویش به مقام رفیع خشیت الهی دست یافته اند.» این آیه مبین اهمیت دانش و اسـتاد از نـظر قرآن است.

وی افزود: بدون شک جایگاه معلمین و اساتیدی که در کنار آموختن مباحث علمی، آموزگار اخلاق و فضایل اخلاقی هستند بسیار والا و شایسته تقدیر است و نکوداشت بزرگان و مفاخر در هرجا که باشد امری پسندیده و خداپسندانه است و از ثمراتش همه نسل ها بهره می‌گیرند.

شهرکی پور با ذکر حدیثی از حضرت علی (ع) که می‌فرمایند: من عَلَّمَنی حَرفاً فَقَد سَیَّرَنی عَبداً. هر کس به من چیزی یاد دهد تا آخر عمر مرا بنده و خدمتگزار خویش قرار داده است خاطرنشان ساخت: در حقیقت تجلیل و تکریم واقعی استاد در عمل نمودن به آموزه‌های علمی، اخلاقی و تربیتی والایی است که از آنها آموخته‌ایم.

وی گفت: استادان بزرگوار جناب دکتر حسینی و دکتر نورانی پور از اساتید برجسته و پیشکسوت در حوزه مشاوره هستند، فرزانگان عاشقی که شمع وجود گرانقدر خویش را در طبقِ اخلاص نهاده و در راه اعتلای علم و فرهنگ این سرزمین از جان مایه گذاشتند.

شهرکی پور گفت: آقای دکتر حسینی که بنده نیز افتخار شاگردی ایشان را داشته‌ام از آموزگاران و انسان‌های شریف و با اخلاق هستند و نقش مهمی در زمینه رشد و توسعه علمی و فرهنگی بخصوص در شهر رودهن ایفا کردند و باب علمی بزرگی را به شهر رودهن باز کردند و اغراق نیست اگر ایشان را پدرِ علمی و اخلاقی شهر رودهن بنامیم.

رئیس واحد رودهن ادامه داد: نقش جناب آقای دکتر حسینی به عنوان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در اوایل تاسیس دانشگاه بی بدیل و سازنده بوده است.  اقدام در جهت احداث حدود 98000 متر مربع بنای آموزشی، توسعه اراضی و املاک دانشگاه در حدود 75 هکتار در شهر رودهن،  ایجاد مجتمع دانشگاهی و تصویب رشته‌های دارای متقاضی از جمله اقدامات به همت ایشان بود که دانشگاه آزاد اسلامی را در حوزه علم و پژوهش به نگین درخشنده شرق استان تهران و یکی از دانشگاه های معتبر داخلی تبدیل کرده است.

وی گفت: دکتر حسینی خصوصیات چندگانه و جامع یک معلم را در وجود خود دارد. این استاد فرهیخته دارای شخصیتی بسیار آرام، عمیق و سالم و در آرامش و مهربانی استادی بی نظیر هستند. خستگی‌ناپذیری، تواضع، آرامش، سادگی، حسن خلق، صمیمیت، عطوفت و رفتار انسانی، تعامل همزمان با مردم و مسئولین شهر و منطقه و دانشجویان از شاخصه‌های بزرگ دکتر ‌حسینی هستند که ایشان را به یکی از تاثیرگذارترین و به یاد ماندنی‌ترین شخصیت‌های دانشگاه رودهن تبدیل کرد.

وی نقطه قوت مدیریت ایشان را تکریم ارباب رجوع و گشاده رویی اظهار کرد و گفت: دکتر حسینی از مدیرانی بودند که پشت در دفترشان جمله با هماهنگی وارد شوید هیچگاه مشاهده نشد.

وی گفت: ثمره مجاهدت‌های علمی و فرهنگی این عزیزان تربیت و هدایت شاگردانی تأثیر‌گذار، و دوستداران علم و فرهنگ که امروز قطره‌ای از آن دریا در این جا حضور دارند.

وی در پایان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم گفت: برگزاری این مراسم نشان از درک و ارزش والای بانیان و برگزارکنندگانِ آن دارد.