کارگاه آموزشی حجاب وعفاف وراهکارها ی گسترش آن دردانشگاه وجامعه

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۴۹۳۰ اخبار
کارگاه آموزشی- فرهنگی حجاب و عفاف، راهکارها ی حفظ و ترویج آن، علت کم رنگ شدن آن در جامعه ، با حضور مرجان عموخلیلی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی واحد رودهن برای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سالن کنفرانس ساختمان اداری واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در این کارگاه مرجان عموخلیلی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی واحد، با بیان علت های اصلی و بنیادین کم رنگ شدن ارزش حجاب و عفاف در میان جوانان و خانواده های ایرانی،  زمینه ساز روی آوردن یا پشت کردن به ارزش های اخلاقی و دینی را، کانون خانواده دانست و گفت: در صورتی که والدین از دوران جوانی و قبل از ازدواج به درک و پذیرش علمی این ارزش و اجرا کردن آن در زندگی شخصی و خانوادگی بپردازند، پس از بزرگ شدن و رشد فرزندان، این ارزش ها همچنان حفظ خواهد شد.

وی افزود: عدم آگاهی والدین از نیازهای عاطفی، روحی،  روانی و جسمی فرزند خود در سنین مختلف و عدم شناخت ایشان از چگونگی تعامل با فرزندان ، عامل مهمی در فاصله گرفتن از این ارزش است.

این عضو هیات علمی دانشگاه با اظهار نگرانی از نقش فضای مجازی ، شبکه های اجتماعی را تاثیر گذار دانست و گفت: تبلیغات وسیعی که در این شبکه ها انجام می شود بطور مستقیم و غیر مستقیم افراد را با شکل جدید و مدرن پوشش و حجاب آشنا می کند و این امکانات بقدری زیاد است که هر نوجوان یا جوانی نمی تواند از این ابزار جدا شود و وابسته به آن خواهد بود. بدنبال این امر، برای یکی شدن با دنیای مدرن،از ارزش های سنتی یا مذهبی خود دور می شود.

عمو خلیلی در پایان ضمن تاکید مجدد بر نقش خانواده ها در تداوم و بقا ارزشها گفت: هر انسانی که به خود آگاهی و شناخت  عمیق از خود برسد از هیچ عاملی که او را از اصلش دور می کند تاثیر نمی پذیرد و در مسیر تحقق ارزش های اصیل انسانی گام بر می دارد.

( ۱ )