شما دانشجویان اداره کنندگان جبهه جنگ نرم هستید

۱۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۴۹۲۰ اخبار
دومین دوره سراسری هیات های مذهبی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور رضا نصیری مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ، حجت الاسلام مدیح امام جمعه شهر رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه، معاونان و مدیران، در واحد رودهن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن؛ حجت الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ابراز خرسندی از حضور درجمع هیات های مذهبی دانشجویی گفت: شما دانشجویان اداره کنندگان جبهه جنگ نرم، روشن بینان روشنگر، فرهیختگان عاشورایی و کربلایی هستید که انس حسینی، الهی و توحیدی در دل های شما جاری است.

وی افزود: جنگ بین حق و باطل از ابتدای خلقت بوده است خداوند متعال در قرآن می فرماید: انی جاعل فی الارض خلیفه. من در روی زمین خلیفه دارم. وقتی این خلافت الهی مستقر شد و قرار شد که خلیفه‌ی خدا بر روی زمین، انسان کامل باشد، شیطان نافرمانی کرد و از اینجا مسئله‌ی تضاد بین رهبری عالم و موجود متعصب و خودخواه پیش آمد. بنابراین این جنگ بین حق و باطل از ازل بوده و اکنون استکبار ادامه‌ی همان شیطان  بزرگ است که از روز اول مقابل جریان خلافت الهی رهبری عالم ایستادگی کرد.

امام جمعه موقت تهران گفت: امیدواریم هیات های مذهبی بتوانند علاوه بر تاکید بر حفظ و احیای شعائر مذهبی، به هیات های فکری و تیم های مطالعاتی بسیار قوی تبدیل شوند و بتوانند اندیشه های عمیق اسلامی را در دانشگاه ها نهادینه سازند .

وی در پایان با اشاره به فلسفه قیام عاشورا گفت: منطق امام حسین  (ع )منطق روشنگرانه و الهی است. سیدالشهدا با خون خود جنگ نرمی را آغاز کرد و فلسفه ی قیام او برقراری عدل، امر به معروف و نهی از منکر و عمل به حق بود. امروز دانشگاه‌ها سنگر امام حسین (ع ) است. این هیات‌ها رسالت عظیمی را در طول تاریخ ایفا کردند و دانشگاه‌ها پرچم امام حسین را نصب کردند و شما انشاءالله حبیب‌ها و جوان‌های رشیدی مثل وهب و امثالهم باشید و با ثبات قدم زیر پرچم ولایت امام زمان(عج) با مقاومت انقلابی طی طریق کنید.