یاد امام حسین(ع) تا ابد در قلبها جاری است

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۱ کد : ۴۸۷۹ اخبار
مراسم سوگواری و عزاداری امام حسین(ع) با حضور حجت الاسلام مدیح امام جمعه بخش رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن، مسئولین شهری و فرماندهان نظامی، وانتظامی ، معاونان، مدیران ،کارکنان و دانشجویان درگلزار شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام مدیح امام جمعه بخش رودهن ضمن تسلیت ایام سوگواری و عزاداری سید الشهداء و فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و تشکر از فعالیت هیئت محبان اهل بیت(ع) دانشگاه گفت: یکی از موضوعات  مورد توجه همه ادیان ،رمز ماندگاری قیام حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) است.

وی دراین مورد افزود : ما هر ساله در جای جای دنیا شاهد جنگ ها و اتفاقات زیادی هستیم مثل جنگ جهانی اول و دوم که پس از طی سال ها یادی از آن در ذهن ها باقی نمی ماند اما حماسه کربلا و رشادت های  امام حسین (ع) و یاران باوفایش علی رغم گذشت حدود چهارده قرن هرساله تکرار ودر اذهان انسانها  تا ابد نیز  باقی خواهد ماند.

مدیح خاطر نشان کرد:  خداوند متعال تکلیف ما را مشخص کرده است و آنچه وصل به خداست  باقی می ماند و از همین رو یاد حسین تا ابد در قلبها جاری است

امام جمعه بخش رودهن تصریح کرد : انسان با دو بال پرواز می کند اول عقیده پاک و دوم عمل صالح و خدای تبارک و تعالی فرموده است در دنیا بیش از دو کلمه وجود ندارد یا طیبه است یا خبیثه.

وی ضمن انتقاد از رواج افکار پوچ و بی معنی در نزد برخی اندیشمندان خاطر نشان کرد : افکار درست دارای ریشه هستند  و بارور می شوند اما در مفابل، افکار سطحی گذرا هستند .

وی ضمن تشریح کلمه طیبه گفت: رسول اکرم (ص) فرموده است:  ریشه ی شجره طیبه در قرآن، من هستم و ستون اصلی این شجره طیبه، حضرت علی(ع) و شاخه های شجره طیبه نیز، ائمه اطهار هستند و میوه و محصول این شجره طیبه، علم ائمه  است و پیروان آن حضرت برگهای این درخت هستند.

وی در ادامه گفت: اما در مقابل شجره طیبه، شجره خبیثه است که مراد از آن شرک به خداوند است، افراد خبیث و شرور مانند، درختانی هستند که همه وجودشان خبیث و ناپاک است و هیچ گونه فایده و میوه ای جز مزاحمت و تولید دردسر برای مردم ندارند و علی رغم صرف هزینه های گزاف از سوی ایادی استکبار  شجره خبیثه پایدار نخواهد ماند .

مدیح گفت: ما به عنوان پیروان ائمه ، باید اعمال و رفتار خودمان را مطابق سیره و روش امامان تنظیم کنیم و با دشمنان خدا دشمنی کنیم تا رستگار شویم.

در پایان، با مداحی یکی از ذاکران اهل بیت(ع)، مراسم سینه زنی در مسجد پیامبر اعظم (ص)،   برگزار شد.

( ۱ )