حب حسین(ع) آثار فردی و اجتماعی زیادی دارد

۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۴۸۷۷ اخبار
در پنجمین روز از آغاز دهه ماه محرم، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور بر سر مزار مطهر شهید گمنام آرمیده در دانشگاه، مراسم عزاداری برگزار کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در این مراسم که با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رودهن ، معاونان و مدیران دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام محمد ابراهیم سراج گفت: حسین آفریده شد تا عشق و آزادگی در عالم زنده بماند و ملتهایی که حتی هم زبان نیستند  با محوریت او گرد هم جمع شوند و چه خوش گفت که «حب الحسین یجمعنا»

وی افزود: آری حسین، محور تجمع ما است با اینکه عموما همدیگر را نمی‌شناسیم، اما حول محور آن حضرت  به هم عشق می‌ورزیم و تحقق این شعار است که دشمن را به خشم آورده است و این خیزش عظیم و مقدس عاشورا ، پیام ها و عبرتهای فراوانی ، نه تنها برای مسلمانان ، بلکه برای همه مردم جهان داشته و پیام های نهضت عاشورا ، ریشه در فطرت انسانی و عقل سلیم دارد

سراج تصریح کرد:   قیام امام حسین (ع) برای خدا بود و در این راه تنها به او توکل داشت و در مسیر جهاد در راه پروردگارش ، تحمل همه سختی ها برایش آسان بود. در قبل ، بعد و در روز حادثه عاشورا ، ایشان و یارانشان بارها بر این اصل اساسی تأکید کردند. حسین بن علی هنگام وداع جانسوز با خانواده خود ، با ایمانی راسخ به پرورگار ، خطاب به آنها چنین می فرماید : « بدانید که خدا حامی و حافظ شماست و به زودی شما را از شرّ دشمنان نجات می دهد و عاقبت کار شما را خیر می گرداند.» آن امام شهید به هنگام شهادت مظلومانه خود نیز خدا را فراموش نکرد و چنین زمزمه می نمود : « ای خدای بلند مرتبه و دارای قدرت و جبروت ، در حالی که ضعیفم از تو کمک می خواهم و بر تو توکّل می کنم و همین مرا کافی است. » و سرانجام با وجود همه مصیبت ها و رنج ها فرمود : « اى خداى من، من راضى به قضا و حکم تو و تسلیم امر و اراده ات هستم . هیچ معبودى جز تو نیست اى پناه هر پناه جو.» این ایمان و توکل به خداوند باعث شد تا امام حسین (ع) و یارانش همواره با اخلاص و فقط برای کسب رضای خداوند حرکت کنند و خداوند نیز قیام آنها را جاودانه کرد.

سراج  تاکید کرد: حق جویی ، آزادگی و عزت طلبی ، پیام های مهم واقعه عاشورا برای تمام جهانیان در هر زمان است. ملاک و معیار امام حسین (ع) در قیام خود ، برقراری حق و عدالت و شکست باطل و ظلم بود و  و رسیدن به آرمان های والایی چون عدالت ، آزادی و سرافرازی نیازمند زمینه ای است که بی شک مهمترین آنها بصیرت و آگاهی است . قیام عاشورا نشان داد که مردم و حتی نخبگان جامعه ، بدون بینش و بصیرت قادر به تشخیص راه حق و حرکت در مسیر درست نیستند . چنانکه در کربلا ، کسانی که خود برای امام حسین (ع) دعوتنامه نوشته بودند، در مقابل آن حضرت صف آرایی کردند و تنها ۷۲ نفر توانستند راه صحیح را تشخیص دهند و تا پای جان از اسلام و امام حسین  (ع ) حمایت کنند و در تاریخ جاودانه بمانند

درپایان به تشریح نقش زنان در واقعه کربلا پرداخت و گفت:   اگرچه در قیام عاشورا مردان جنگیدند و شهید شدند ، اما زنان چه قبل از قیام و چه در روز عاشورا و به ویژه  پس از آن ، نقش برجسته ای داشتند.