پیام تبریک فرمانده بسیج کارکنان واحد رودهن بمناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۰ کد : ۴۸۴۹ اخبار
مهندس سید ابوالقاسم هاشمی مدیر اجرایی نهاد رهبری و فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، به بمناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در متن این پیام آمده است:  مراقبت از منابع ملی و مصالح مردم و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی جز با حق‌جویی، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهی‌بخشی ممکن نمی‌شود. 17مرداد ماه سالروز شهادت خبرنگار شهید «محمو صارمی» که به نام روز خبرنگار نامگذاری شده است فرصتی است که از زحمات و مجاهدت اصحاب قلم و رسانه قدردانی شود. لذا اینجانب این روز را خدمت تمامی خبرنگاران و اصحاب محترم رسانه شرق استان تهران به خصوص تلاشگران این عرصه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد  رودهن تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از ایزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق‌گویی در عرصه آگاهی خواهان و خواستارم.