تجلیل ازدانشجویان برتر مسابقات ورزشی

۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۴ کد : ۴۸۳۱ اخبار
نشست صمیمی دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و کورش حنیفی مسئول تربیت بدنی دانشگاه ، رشید امیران مربی تکواندو با نفرات تیم تکواندو وکشتی آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، این مراسم که در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد  رودهن  اظهار داشت: وظیفه‌ی خود می‌دانم از تلاش‌های دانشجویان عزیز که در حوزه‌های مختلف علمی و ورزشی می‌درخشند و مایه‌ی افتخار دانشگاه آزاد اسلامی هستند تقدیر و تشکر کنم.

شهرکی پور  از برنامه های آتی دانشگاه در خصوص ضرورت تشکیل تیم های ورزشی دانشجوئی دانشگاه در رشته های گوناگون در سطح شهرستان، استان و کشوری گفت و از حمایت همه جانبه دانشگاه از نخبگان ورزشی دانشجوئی در رشته های گوناگون ورزشی خبر داد.

در ادامه دانشجویان ورزشکار، در سخنان کوتاهی به بیان نظرات وپیشنهادات خود درخصوص  ورزش دانشگاه پرداختند.

درپایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر  از رشید امیران  مربی تکواندو تجلیل شد .