تجلیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ازجانباز سال های دفاع مقدس

۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۹ کد : ۴۷۹۵ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام محمد حسین احمدزاده مسئول فرهنگی بسیج اساتید، دکتر ابراهیم ذوالقرنین معاون توسعه و مدیرت منابع وعلیرضا سلطانی مدیرگزینش دانشگاه، با حسن مهر پویا جانباز سال های دفاع مقدس دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در این دیدار دکتر حسن شهرکی پور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران 8 سال دفاع مقدس گفت: ایثارگری‌ها، رشادت‌ها جان‌فشانی‌ها رزمندگان اسلام در طول هشت سال جنگ تحمیلی، به‌عنوان اسطوره‌های صبر و استقامت، ایثار، شجاعت و دلاوری در دفتر خاطرات این سرزمین ثبت‌ شده و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه افتخار و سربلندی است.

شهرکی پور افزود: امیدواریم که بتوانیم وظایف خود را در راستای خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران به نحو مطلوب انجام دهیم تا در پیشگاه خداوند و نزد مردم شرمنده و مدیون خون شهدا نباشیم و ما باید  در سایه اتحاد، همدلی و همراهی تحت لوای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه از مقدسات دین اسلام دفاع کنیم و حفظ و ترویج فرهنگ و روحیه ایثارگری رزمندگان دوران دفاع مقدس می‌تواند علاوه بر زنده نگه‌ داشتن یاد و خاطره آنها، تأثیر به‌سزایی در تربیت نسل‌های بعدی کشور داشته باشد، چراکه با حفظ این روحیه می‌توان به قله‌های رفیع سعادت و خوشبختی در عرصه‌های مختلف رسید.

شهرکی پور جانبازان را یادگاران دوران دفاع مقدس دانست و گفت: صلابت و اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون جان‌فشانی رزمندگان اسلام در ادوار مختلف خصوصا جنگ تحمیلی است و حقیقتا دیدار با چنین خانواده‌هایی که از جان عزیزترین کسان خود گذشته‌اند  مایه مباهات و موجب افتخار است.

حسن مهرپویا نیز از زحمات دکتر طهرانچی ریاست عالیه  دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تشکر کرد و گفت: ما باید در هر سنگر ی که هستیم باید گوش به فرمان آقا و پشتیبان ولایت فقیه باشیم  .

این جانباز سال های دفاع مقدس به بیان خاطراتی شیرین از سالهای دفاع مقدس پرداخت و گفت: ما جانبازان به وظیفه خود عمل کرده ایم، اما خواهش من به عنوان یک برادر دلسوز از جوانان این است که در راه تحصیل و یادگیری علم از هیچ کوششی دریغ نکنند زیرا بدین وسیله میتوان مملکتی آباد و آزاد ساخت.و برای تمامی خدمتگزاران راستین  مردم این سرزمین آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون می کنم.

در پایان این دیدار، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن با اهدا لوح بمناسبت فارغ التحصیلی حسن مهرپویا دانشجوی ارشد رشته علوم سیاسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تقدیر بعمل آورد و از خداوند متعال برای ایشان و خانواده ارجمندشان آرزوی طول عمر با عزت کرد.