دستور العمل و اطلاعیه ثبت نام دوره تابستان سال تحصیلی ۹۸- ۹۷

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵ کد : ۴۷۴۴ اطلاعیه ها

الف : کلیات

1 ـ دانشجویان می بایست ابتدا بدهی قبلی را با مراجعه به سایت از طریق اینترنت واریز نمایند.

2 ـ دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می بایست نصف شهریه
 ثابت + ۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال را به صورت علی الحساب، از طریق سایت واریز و سپس نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند .

3 ـ شهریه دوره تابستان در ازای اخذ 6 واحد درسی و کمتر ( برای دوره کاردانی و کارشناسی) ، نصف شهریه ثابت به همراه شهریه واحد انتخابی و در صورت اخذ بیش از 6 واحد تا حداکثر 8 واحد شهریه ثابت به همراه شهریه واحد های انتخابی لحاظ می شود.

4-برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با اخذ حداکثر 10واحد درسی فارغ التحصیل می شوند،ثبت نام واحدهای باقی مانده( 10واحد) در دوره تابستان بلامانع می باشد. ضمناً دروس وصیت نامه امام (ره)و روخوانی قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده بلامانع می باشد.

5 ـ برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، با اخذ دروس جبرانی مقطع پایه (کارشناسی )حداکثر تا 6 واحد نصف شهریه ثابت به همراه شهریه واحد های انتخابی (علی الحساب ۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال)لحاظ می گردد.لازم به ذکر است، دانشجویان کارشناسی ارشد فقط می تواند واحد های جبرانی را در دوره تابستان اخذ نمایند.

6 ـ انتخاب واحد دوره تابستان سال تحصیلی 98- 97، از طریق اینترنت با توجه به برنامه زمان بندی شده از روز شنبه، مورخ ۹۸/۰۴/۰۸ شروع و در روز پنجشنبه، مورخ ۹۸/۰۴/۱۳ خاتمه می پذیرد.

7 ـ کلاسهای دوره تابستان از روز یکشنبه، مورخ ۹۸/۰۴/۱۶ شروع خواهد شد و در روز پنچشنبه ، مورخ ۹۸/۰۵/۲۴ خاتمه می یابد.

8ـ امتحانات پایان دوره تابستان از روز یکشنبه مورخ ۹۸/۰۵/۲۷شروع و تا روز پنج شنبه، مورخ ۹۸/۰۵/۳۱ ادامه خواهد داشت .

ب : مراحل ثبت نام :

1 ـ دانشجویان می توانند با استفاده از شماره دانشجویی خود به عنوان کلمه کاربری و از شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده نمایند .

2 ـ دانشجویان در انتخاب واحد اینترنتی باید پس از رویت برنامه درسی رشته مربوطه ، مشخصه
مورد نظر خود را انتخاب نمایند .

توجه : دانشجویان باید پس از انتخاب واحد به صورت اینترنتی و رویت میزان بدهی خود ، ظرف مدت یک هفته نسبت به پرداخت بدهی و تایید آن توسط امور مالی و دریافت پرینت نهایی اقدام نمایند.

اطلاعیه ثبت نام دوره تابستان 98-97

روز، تاریخ و ساعت

مقاطع و گرایش

ورودی

از ساعت 8 صبح شنبه، مورخ ۹۸/۰۴/۰۸
 الی ساعت24 شب پنجشنبه، مورخ

۹۸/۰۴/۱۳

کلیه مقاطع -
کلیه گرایش ها

کلیه ورودی ها

قابل توجه دانشجویان :1-  ورودی های بهمن 92 و ما قبل آن در مقطع کارشناسی پیوسته 2  - ورودیهای مهر 95 و ما قبل آن درمقاطع کاردانی(برادران)  3- ورودی های بهمن 94 و ما قبل آن در مقطع  کارشناسی ناپیوسته و ارشد مجاز به ثبت نام نمی باشند. این دسته از دانشجویان باید قبل از شروع ثبت نام جهت اخذ مجوز لازم به اداره آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

( ۳ )