دامنه ی سرافراز دماوند پذیرای کارکنان و اعضای هیات علمی واحد رودهن

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۴۷۴۲ اخبار
در اجرای تقویم بهاره و به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاداسلامی و فتح خرمشهر، تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن همایش پیاده روی و گلگشت دشت لار برای کارکنان و اعضای هیات علمی برگزارنمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن،به همت معاونت فرهنگی  ودانشجویی و تأکید هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تعداد 150 نفر از کارکنان و اعضای هیات علمی در روز سه شنبه  98/3/21 به طبیعت زیبای دامنه های قله دماوند اعزام شدند.

در ادامه این برنامه شرکت کنندگان به وسیله چای آویشن و ناهار پذیرایی شدند و با هماهنگی گروه کوهنوردی واحد به چیدن آویشن و سبزی های صحرایی پرداختند

دکتر حسن شهرکی پوررئیس واحد رودهن به همراه دکتر نجفی رئیس دبیرخانه هیات امنای  استان تهران دکترناصری رئیس اداره آموزش وپرورش منطقه چهار تهران ،دکتر ذوالقرنین معاون توسعه مدیریت ومنابع ودکتر فاطمی پور معاون آموزشی واحد جهت تشویق اعضای هیات علمی وکارکنان وخسته نباشید به عوامل برگزاری اردو، از تفرجگاه دامنه سرافراز دماوند بازدید نمودند.رئیس واحدرودهن ازاین همایش یک روزه به نیکی یاد کرد و آن را باعث تجدید قوا و روحیه جهت کارکنان و اعضای هیات علمی دانست.

کورش حنیفی مسئول تربیت بدنی با اظهار امیدواری نسبت به اجرای این برنامه در سالیان آتی گفت: گروه کوهنوردی واحد تلاش دارد تا هر ساله دربرگزاری اردوهای با کیفیت بهتر برای اعضای هیات علمی وکارکنان گام بردارد.

در پایان گلگشت ، کارکنان و اعضای هیات علمی ازدکترشهرکی پور به واسطه حمایت از برگزاری چنین برنامه هایی در دانشگاه تشکرنمودند.

( ۱ )