برگزاری جلسه هم اندیشی بانیان هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۶۷۰ اخبار
با حضور حجت الاسلام محمدابراهیم سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ،دکتر فاطمی پور معاون آموزشی، دکتر زمانی معاون دانشجویی فرهنگی ، دکتر ذوالقرنین معاون توسعه ومنابع انسانی وتعدادی از بانیان هیات محبان اهل بیت (ع) نشست صمیمانه درسالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دراین نشست حجت الاسلام سراج ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان وخیرمقدم به بانیان هیات محبان گفت: درفضیلت ماه مبارک رمضان به این امر باید توجه نمود که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: هرکس مومن روزه داری را افطار دهد خداوند پادش آزاد کردن بنده را به او می دهد وگناهان گذشته اش را می بخشد.( قسمتی از خطبه شعبانیه)

در پایان جلسه به پیشنهاد بانیان تصمیم گرفته شد درایام ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن، همراه افطار دردانشگاه برگزارشود.