کاشت انگور دیم در مزرعه کشاورزی واحد رودهن

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۴ کد : ۴۶۱۲ اخبار
دو هکتار از اراضی کشاورزی مزرعه کولیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن زیر سطح کشت انگور دیم رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر سعید صفری رئیس دانشکده کشاورزی وعلوم پایه گفت: باحمایت های ریاست واحد دکترحسن شهرکی پور، مبنی بر کسب منابع غیر شهریه ای، این دانشکده با همکاری سایر قسمت ها ، اقدام به کاشت 900 درخت انگور دیم به مساحت دو هکتار در مزرعه کشاورزی کولیک نمود.

وی خاطر نشان کرد: با باتوجه به اینکه در سطح منطقه با کمبود منابع آبی مواجه هستیم از این رو الگوی کشت مزرعه بر مبنای گیاهان کم آب تنظیم شده است و به همین منظور علاوه بر کشت گل محمدی، کشت انگور دیم برنامه ریزی و اجرایی گردید.

وی افزود: در این دو هکتار دو نوع انگور دیم به نام های کندری و سیاه سردشت کشت شد که رقم کندری آن دارای حبه های بسیار درشت با رنگ قرمز متمایل به بنفش بوده و میوه آن بیشتر برای تازه خوری و تهیه آبغوره مورد استفاده قرار می گیرد

صفری ادامه داد: رقم سیاه سردشت با توجه به شرایط  آب و هوای شهرستان دماوندکه مشابهت زیادی به اقلیم وآب وهوای مناطق غربی کشوردارد انتخاب و کشت گردید و از این نوع انگور بیشتر برای تهیه مویز و کشمش مورد استفاده قرار می گیرد و در شرایط کم آبی مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.