در فرهنگ ما درخت سرو نماد ایستادگی و پایداری است

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۵۹۵ اخبار
به همت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی با شعار "بسیج،دوستدار و محافظ محیط زیست" با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد، سرهنگ مرشدی مسئول حوزه مقاومت بسیج کارکنان سپاه ناحیه دماوند، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان واحد، نهال هایی مزین به اسامی شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم در جوار مزار مطهر شهید گمنام دانشگاه کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در ابتدای این مراسم سیدابوالقاسم هاشمی ،مسئول بسیج کارکنان دانشگاه اظهار داشت:  ممکن است نهال های زیادی در اقصی نقاط کشور کاشته شود ولی درختکاری این مجموعه فرهنگی آموزشی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دشمنان می خواهند یاد شهداء احیاء نشود ، نگذارید..."  به نیت و نام شهداء انجام گرفته است .امروز چند درخت سرو به یاد شهدای گمنام و مدافع حرم با مشارکت و همت مسؤلین و همکاران کاشته شد که بنام "سرو حرم" نامگذاری شد .

ایشان درباره وجه تسمیه "سرو حرم" گفت: با توجه به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر کاشت درخت سرو و با توجه به جایگاه رفیع سرو قامتانی که جان خود را برای دفاع از حرم و دفاع از وطن فدا کرده اند، بر همین اساس سرو که در فرهنگ ما نماد ایستادگی و پایداری است، غرس گردید.

وی با بیان اینکه شهدا مظهر ماندگاری و سرافرازی ملت ایران هستند یادآور شد: همچنان که درخت هوای پاک را برای انسان ها به همراه می آورد، شهدا نیز با نثار خون خود، حیات و جاودانگی سالم را تقدیم جامعه کرده اند.

هاشمی تاکید کرد : ما نیز در بسیاری از جاها کفران نعمت می کنیم  و محیط زیست خود را به هر صورت که شده است ویران می کنیم  اما  نمی دانیم  که این کفران نعمت و ویران کردن  درختان سبز و محیط زیست چه بلایی بر سر ما خواهد آورد؟

مسئول بسیج کارکنان در پایان گفت : این حرکت تجدیدپیمان با شهدا و انقلاب اسلامی در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی است و باید نگاه اخروی به این مسئله داشته باشیم. از همکاران و مسؤلین عزیز می خواهم که به طبیعت ، درختان و محیط زیست خود احترام بگذارند و امیدوارم بتوانیم در باقیمانده کار‌ها هم این اتفاقات را رقم بزنیم تا همچون کاشت نهال، به عنوان صدقه جاریه ادامه داشته باشد.