برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در واحد رودهن

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۲ کد : ۴۵۵۶ اخبار
طرح ضیافت اندیشه استادان با موضوع (آسیب شناسی تعلیم و تربیت در دانشگاهها و مراکز علمی ) با مشارکت و استقبال بسیار خوب استادان این واحد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام محمد ابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن در افتتاحیه این طرح ضمن گرامیداشت دهه مبارکه فجر وتسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا‌(س) گفت : طرح ضیافت اندیشه استادان که سالهاست در دانشگاه ها  برگزار می شود ، همواره با اقبال و استقبال شایسته استادان گرامی مواجه بوده است ، دلیل این استقبال جایگاه و اثر علمی این طرح است که با حضور فرهیختگان و مدّرسان مجرّب از حوزه و دانشگاه فراهم شده است.

ایشان اضافه کردند : اگرچه شرکت استادان گرامی در طرح ضیافت اندیشه استادان ، در راستای ارتقاء رتبه آنها نقش دارد ، امّا حضور فعّال و جدّی و منظم شرکت کنندگان ، نشان از علاقمندی این عزیزان به مقوله علم ودانش افزایی دارد . امیدواریم بتوانیم شرایط بهتر و مطلوبتری را برای تداوم این طرح فراهم کنیم.