انتصاب عضو هیئت علمی واحد رودهن به عنوان دبیر کارگروه تخصصی هوشمند سازی مدیریت استراتژیک ورزشی

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۵۵۵ اخبار
با صدور حکمی از سوی دکتر کریم زارع مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عباس شعبانی عضو هیئت علمی واحد رودهن، به عنوان رئیس کارگروه تخصصی هوشمند سازی مدیریت استراتژیک ورزشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن،  در بخشی از متن حکم صادره از سوی دکتر کریم زارع مشاور ریاست عالی دانشگاه و سرپرست مرکز تحقیقات سامانه های هوشمند کابردی خطاب به شعبانی آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و بمنظور ساماندهی مرکز تحقیقات سامانه های هوشمند کاربردی، به موجب این حکم به عنوان دبیر کارگروه تخصصی هوشمند سازی مدیریت استراتژیک ورزشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می­شوید. دوام توفیقات شما را در جهت تحقق سند چشم انداز 1404 این مرکز استراتژیک از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

( ۱ )