قهرمانی تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مسابقات استان تهران

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۹ کد : ۴۵۰۵ اخبار
تیم والیبال اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، موفق به کسب مقام اول مسابقات بین واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن؛ تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن توانست در مسابقات والیبال، که بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار گردید مقام اول مسابقات را از آن خود نماید.

مسئول  تربیت بدنی واحد رودهن گفت : این مسابقات که به میزبانی واحد تهران شمال برگزار گردید 12 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به رقابت پرداختند که در پایان این دوره از مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مربیگری منوچهر مشهدی و سرپرستی بهنام میرهاشمی توانست مقام اول راکسب نمایند . در پایان این  مسابقات با حضور مسئولین تربیت بدنی منطقه استان تهران  به تیمهای اول تا سوم مدال به رسم یادبود اهدا گردید.وهمچنین از هیئت داوران به خاطر برگزاری خوب این دوره از مسابقات تقدیر وتشکر بعمل آمد.

اعضای تیم واحد رودهن : علیرضا سلطانی، محمد رحیم کردجزی، سید رسول مشهدی، مهدی کلانتری، قنبرعلی ابراهیمیان، کورش اسکندری، پرویز افکاری، غلامعلی اکبری، هومن شاه مرادی، رحمت حسین تبار، احمد محمد زاده و سلمان مقدسی