افتتاح نمایشگاه مدل سازی مفهومی پژوهش های معماری در واحد رودهن

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۹ کد : ۴۴۶۲ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاهی با عنوان "مدلسازی مفهومی پژوهش های معماری" در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن،افتتاح این نمایشگاه  با حضور ، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ،دکترفاطمی پور معاونت علمی واحد، اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان بخش پژوهش، و دانشجویان واحد رودهن برگزار گردید،

دکتر رضا نقدبیشی رئیس دانشکده هنر معماری و دبیر اجرایی این نمایشگاه، به اهمیت و جایگاه پژوهش در زمان کنونی پرداخت و گفت: نظر به بالا رفتن تدریجی میانگین سنی در کشور نیاز هست تا کاربرد پژوهش را در تغییر جایگاه چگونگی نگاه به فردا دید. وی در این خصوص توضیح داد اگر به جای نگاه به فردا از جایگاه امروز از پس فردا به جایگاه فردا نگاه کرد.و چنین دغدغه ای را در پژوهش تسری دهیم ما نیاز داریم که همین امروز و با استفاده از نیروی جوانی که در دسترس داریم حرکت های عظیمی را شکل دهیم و در صورت عدم تحقق این مهم به زودی خسارات جبران ناپذیری را تجربه خواهیم کرد. وی در پایان از برگزار کنندگان این نمایشگاه تشکر و قدردانی نمود.

وی هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه ایجاد پیوند میان نظریه و عمل تلاشی برای مدلسازی بر اساس ترکیب پژوهش و طراحی معماری بیان کرد و اظهار داشت: 16 اثر پژوهشی موجود در این نمایشگاه با همکاری واحد تهران جنوب بصورت مشترک ارائه شده است.

درادامه حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن بیان شرایط اخلاقی پژوهش گفت: تحقیق و پژوهش علمی در اسلام اهمیت بسیار فراوانی دارد و پرواضح است که افکار، اندیشه‌ها و آثار محققان و پژوهشگران هر جامعه زیر ساخت‌های علمی آن جامعه را تشکیل داده، بناهای علمی و نتایج عملی و تجربی فراوانی به همراه دارد. از این رو، اگر محققان و پژوهشگران ارزش‌های خوب و پسندیده اخلاقی را با مسائل پژوهشی خود همراه کنند؛ زیر ساخت‌های علمی جامعه اثرات و نتایج مثبت و همیشگی خواهند داشت و اگر خدای ناکرده با امور غیر ارزشی و غیر اخلاقی همراه شوند؛ نتایج منفی و ناپسند به دنبال خواهدداشت ، به همین جهت برای ارزش‌گذاری کاری، تنها ظاهرِ خوب کفایت نمی‌کند بلکه باید باطن آن کار و شخص انجام دهنده آن نیز خوب و پسندیده باشد.

سراج در ادامه افزود: به بیان روشن‌تر در دیدگاه اسلام تنها عملی ماندگار و ابدی خواهد شد که با انگیزه الهی و پیروی از او انجام شود لذا برای اینکه تحقیق و پژوهش ما حقیقتا ارزشمند گردد و ما را به سعادت و کمال حقیقی رهنمون سازد نیازمند پرهیز از شهرت‌طلبی، دنیا خواهی، تمایلات نفسانی و داشتن انگیزه الهی و اخلاص در عمل هستیم.