دیدار رئیس واحد و مسئولین با خانواده جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۰ کد : ۴۴۳۳ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه : با هدف تجلیل و قدرشناسی از خانواده جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکترحسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن، حجت الاسلام اسفندیاری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه دماوند، روح الله عرب فرمانده سپاه ناحیه دماوند، مرشدی مسئول بسیج ادارات دماوند، حجت الاسلام مرادی مسئول ستاد نماز بخش رودهن، ، سید ابوالقاسم هاشمی فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه و حسین محمدی مسئول ستاد شاهد دانشگاه با خانواده جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکترحسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن در این دیدارها با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم جانبازان و ایثارگران گفت: جانبازی، مدال افتخاری است که پروردگار این نعمت گرانقدر و ارزشمند را به افراد مخلص و با ایمان خود عنایت می‌کند و اکنون این نعمت گرانبها نصیب شما بزرگواران و بندگان خوب خدا شده است.

وی در ادامه گفت : خانواده جانبازان و خصوصا همسران آنان که شبانه روز به این عزیزان خدمت می کنند جایگاه ویژه ای نزد پرودگار متعال داشته و امنیت و آرامش و داشته های کشور وانقلاب مرهون خون شهدا و جانبازان و صبر و مقاومت خانواده های این عزیزان است .مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمی‌شد.

شهرکی پور در این دیدار از روحیه والای جانبازان بخش رودهن تجلیل کرد و تصریح کرد: ایثار جانبازان صبر آنان در برابر سختی‌ها مسیر تعالی را در برابر فرزندان امروز کشور گشوده است.

وی اضافه کرد: دیدار با این عزیزان موجب تقویت روحیه خدمت‌رسانی در مسئولان و موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و ما هرچه در توان داریم، باید برای خدمت به جانبازان، ایثارگران و خانواده های محترمشان انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند با تاکید بر نقش موثر جانبازان در زنده ماندن وانتشار وقایع افتخار آفرین دوران جنگ در جامعه امروزی، از ایثارگری آنان و خانواده شان قدر شناسی کرد .

حجت الاسلام اسفندیاری با بیان اینکه جبهه فرهنگی بالاتر از جبهه نظامی است، افزود: آنچه که مهم است تداوم راه شهدا، ایثار و مقاومت است و هر کس تا هر چه نفس دارد برای احقاق حق و ابطال باطل ادامه دهد .و در ادامه گفت: جانبازان همانند شهدا نزد پروردگار از درجه و منزلت والایی برخوردارند.

روح الله عرب فرمانده سپاه ناحیه دماوند نیز  طی اظهارتی بیان کرد: هرچه نظام جمهوری اسلامی دارد از برکت خون شهیدان است ، وی با اشاره به چهل سالگی انقلاب به عنوان یک مقطع خاص تاریخی یاد کرد و گفت: امنیت و آرامش کنونی امروز را مرهون مجاهدتهای ایثارگران و جانبازان عزیز دانست و تاکید کرد که همه با همان روحیه سلحشوری و از خودگذشتگی پاسدار کیان ملت و ارزش های انقلاب باشیم و در تمام شئون زندگی روحییه جانبازی و تفکر بسیجی را سرلوحه اعمال خود قرار دهیم تا به موفقیت های بیشتری دست یابیم.

حجت الاسلام مرادی مسئول ستاد نماز بخش رودهن درادامه گفت: وجود جانبازان سندی محکم بر این مدعاست که مردم همیشه و در هر مسئله ای در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و مرزهای جغرافیایی وعقیدتی کشور آماده هستندو به طور حتم عزت و افتخار نظام اسلامی مرهون رشادت ها و مجاهدت های جانبازان و ایثارگران است.

در ادامه سیدابوالقاسم هاشمی فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، نیز با اظهار سپاس و قدردانی از خانواده محترم ایثارگران، امنیت و اقتدار امروز میهن اسلامی را  حاصل رشادتها و از خودگذشتگی طیف وسیعی از مردم همیشه در صحنه انقلاب در جبهه های حق علیه باطل دانست و اظهار کرد: الحق و الاانصاف نباید از نقش خانواده های جانبازان سرافراز کشورمان به ویژه همسرانشان در تحمل سختی ها و مشقت ها به راحتی چشم پوشی کرد چرا که آنها آخرت خود را با خدا معامله کردند و  خدمت به جانبازان مقام آنها را در ردیف جانبازان عزیز قرار می دهد.

در این دیدارها جانبازان خاطراتی از زمان مجروحیت ،جانبازی و ایثارگری شهدا را بازگو کردند