چاپ کتاب " ریاضیات مهندسی" توسط انتشارات دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۹ کد : ۴۴۲۹ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه : " ریاضیات مهندسی" نوشته دکتر رامین عنایتی عنوان کتابی است که با همکاری مژگان سید هاشمی و فاطمه مرادی از سوی انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به چاپ رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، مسئول انتشارات علمی واحد رودهن ضمن اعلام خبر چاپ این کتاب گفت: ریاضیات مهندسی یکی از دروس مهم و کاربردی رشته های فنی محسوب می شود.

وی افزود: این کتاب مجمومعه کامل و مطابق با سرفصل درس است که قابل استفاده برای دانشجویان مقطع کارشناسی در رشته های فنی و مهندسی از جمله: برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران و غیره می باشد.

تقوی: تصریح کرد: تالیف این کتاب به زبان گویا به همراه تشریح کامل مثالهای متنوع بیان شده است و می تواند مورد استفاده برای دانشجویان سایر رشته های مرتبط قرار گیرد.