کسب مقام دوم مسابقات سراسری قرآن وعترت(ع) توسط استاد واحد رودهن

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۶ کد : ۴۳۸۱ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه محمد صادق بهشتی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در رشته "تحقیق" بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) موفق به کسب مقام دوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن این مسابقات در مهرماه سال جاری  به میزبانی واحد ارومیه در رشته های قرائت و تحقیق برگزار شدکه در پایان محمد صادق بهشتی از واحد رودهن موفق به کسب مقام دوم این مسابقات در رشته تحقیق شد.

در متن لوح تقدیری که به امضای دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن رسیده، آمده است

استاد گرامی جناب آقای محمد صادق بهشتی :

اکنون که به فضل الهی موفق به کسب مقام دوم در رشته تحقیق بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گردیده اید این لوح همراه با خالصانه ترین دعاها تقدیم تان می گردد.