تألیف کتاب نورپردازی در فضاهای آموزشی در واحد رودهن

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۳۷۴ اخبار
کتاب نورپردازی در فضاهای آموزشی با تلاش عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تالیف شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، به قلم نداضیاءبخش کتاب نورپردازی در فضای آموزشی تالیف شده است که مطالب این کتاب جهت بهبود کیفیت نورپردازی معماری در فضای آموزشی نقش موثری دارد.این کتاب بابیان کلیات نور و نورپردازی ،جایگاه نورپردازی طبیعی ومصنوعی و ویژگی های انحصاری آن را درفضای آموزشی موردبررسی قرارمی دهد.حضورمطلوب نوردرفضای آموزشی ،علاوه برنشانه های بصری آن قابلیت های روحی ،روانی،وکارایی فرد را ارتقا می بخشد و در کیفیت یادگیری مؤثرخواهد بود.

نور یکی از عناصر فیزیکی است که تاثیر بسزایی در ارتقاء کیفیت معماری بر عهده دارد در میان این فضاها، فضای آموزشی نیز بدلیل اهمیتی خاص آن در پرورش انسان ها  از این قضیه مستثنی نمی باشد.

این کتاب به همت ندا ضیا بخش عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری واحد رودهن و با همکاری دانشجویان کارشناسی ارشد، شیوا خلیلی و اصلان حسنی راد تالیف گردیده است.