قابل توجه دانشجویان:وام عتبات و عالیات

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۹ کد : ۴۳۴۳ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام ده میلیون ریال عتبات و عالیات

به سامانه ساجد Sajed.iau.ir مراجعه نمایند.

راهنمای درخواست وام عتبات و عالیات

شرایط دریافت وام ده میلیون ریال پیاده روی اربعین برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

- مبلغ این وام ده میلیون ریال (یک میلیون تومان) است . این تسهیلات با انعقاد تفاهم نامه همکاری  بین   دانشگاه آزاد اسلامی   و   بانک قرض الحسنه مهر ایران   به  دانشجویان

دانشگاه آزاد اسلامی اعطاء می گردد .

- این تسهیلات با مدت بازپرداخت 20 ماهه و بدون اخذ ضامن و دیگر تشریفات اداری در کوتاه ترین زمان ممکن به متقاضیان پرداخت می شود .

شرایط و مدارک لازم برای اخذ این وام به شرح ذیل می باشد:

1 – متقاضی تسهیلات می بایست دانشجوی یکی از واحد های دانشگاه آزاد اسلامی باشد .

2 – تسهیلات صرفا به دانشجویانی که از طریق کاروان های بسیج دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم پیاده روی اربعین حسینی شرکت می نمایند اعطاء می گردد .

3 – دانشجویان از طریق آدرس سامانه ساجدsajed.iau.ir    بخش صندوق رفاه دانشجویان ؛ نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند .

4 - ثبت نام در سامانه صندوق رفاه به منزله اعطای تسهیلات نبوده و درخواست های ثبت شده پس از تائید توسط بسیج دانشجوئی به بانک معرفی می گردند .

5 – ارائه گواهی استغال به تحصیل از دانشگاه محل تحصیل و آپلود درسامانه صندوق رفاه.

6 – دریافت فرم گواهی معرفی بسیج دانشجوئی از سامانه و آپلود تصویر گواهی مهر و امضاء شده توسط بسیج دانشجوئی در سامانه صندوق رفاه .

7 – در صورت تائید درخواست متقاضیان توسط بسیج دانشجوئی از طریق پیامک و یا ایمیل  ثبت  شده  به دانشجویان  اطلاع رسانی  می شود که  به  نزدیکترین  شعبه  بانک

قرض الحسنه مهر ایران مراجعه نماید و نسبت به تکمیل فرایند و دریافت وام اقدام نماید .

8 – در هنگام مراجعه به بانک اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی ضروری می باشد .

9 – افتتاح  حساب در یکی از شعب  بانک قرض الحسنه مهر ایران و واریز وام  توسط

بانک در حساب .