نشست علمی چادر، حجاب ایرانی اسلامی دردانشگاه آزاداسلامی رودهن

۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۲ کد : ۴۲۹۸ اخبار
نشست علمی ویژه ای با حضور حجت الاسلام علاءالدینی،حاج آقا سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکترزمانی معاون فرهنگی دانشجویی واحد و استقبال شایسته کارکنان خواهر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن : در این برنامه جناب حجت الاسلام و المسلمین علاءالدینی از اساتید حوزه و دانشگاه، به تبیین جایگاه خانواده و ویژگی های آن  پرداختند.

وی اظهار داشت قرآن کریم 4 نوع خانواده را معرفی می کند: 1- خانواده ای که همه اعضا آن خدا ستیزند که مثال آن در سوره مسد آمده است و اشاره دارد به ابولهب و همسرش  2-  مرد خدا ستیز و زن خدا محور که به حضرت آسیه همسر فرعون در سوره تحریم اشاره شد 3- زن خدا ستیز و مرد خدا محور که اشاره است به حضرت نوح و لوط و همسران آنها 4- چهارمین نوع خانواده که کامل ترین آنهاست کسانی هستندکه اعضای آن همگی خدا محورند و آن­ها خانواده پیامبر اکرم (ص) یعنی اهلبیت عصمت و طهارت هستند که یک الگوی کامل از یک خانواده رشد یافته و پاک می باشند.

حجت الاسلام علاءالدینی در ادامه مطالب خود به موضوع عفاف و حجاب به عنوان پوشش ایرانی اسلامی پرداختند و از آن به عنوان وسیله ای برای حفظ کرامت و شخصیت زن یاد کردند. ایشان افزودند: پیام مهم حجاب این است که زن یک ابزار نیست بلکه دارای شخصیت برجسته انسانی است و بالاتر از آن به تعبیر حضرت امام راحل (ره) « زن، مربی مرد است» پس نباید با بی حجابی، خود را وسیله و ابزار تفریح هوسبازان قرار دهد.

در پایان به خواهران شرکت کننده در این جلسه  هدایایی به قید قرعه تقدیم شد.