بازدید فرماندار شهرستان دماوندو رئیس واحد رودهن از اردوی جهادی دانشجویان

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۰:۱۶ کد : ۴۲۹۱ اخبار
مهندس مجید صفری فرماندار شهرستان دماوند ودکترحسن شهرکی پور از اردوی جهادی دانشجویان در گرمابسرد دماوند بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دکتر شهرکی پور به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:حرکتهای جهادی، مجموعه ای از فعالیتهای خودجوش است که توسط دانشجویان، طلاب حوزه های علمیه و دانش آموزان داوطلب و سایر جوانان داوطلب در مناطق محروم کشور برگزار می شود و بنابر ظرفیت ها و توانایی های موجود در میان شرکت کنندگان، انواع خدمات از جمله انجام پروژه های عمرانی مورد نیاز منطقه، خدمات کشاورزی، پزشکی-درمانی، آموزشی- تحصیلی و ... در کنار فعالیتهای فرهنگی در آنها ارائه می گردد

درادامه صفری فرماندار شهرستان دماوند گفت:حرکتهای جهادی صرفا یک کار عمرانی یا فرهنگی یا اردوی خودسازی نیست، بلکه مجموعه جامعی است که آثار و برکات آن در سه حوزه "مردم و اهالی مناطق محروم"،"شرکت کنندگان در این حرکتها"و "مسئولان و مدیران منطقه ای" قابل بررسی است. البته کلمات قادر نیستند این آثار و برکات را با همه ابعاد و گستردگی خود بیان کنند.باید اردوی جهادی رفت و این آثار و برکات را دید و حس کرد. دانشگاه آزاد اسلامی رودهن نیز از این فیض الهی بی بهره نبود.

به همین مناسبت دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز به همراه مهندس صفری فرماندارشهرستان دماوند نیز از اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که در گرمابسرد مشغول فعالیت های جهادی بودند بازدید به عمل آوردند.