مدارک لازم برای ثبت نام ازپذیرفته شدگان دوره های دکترا،کارشناسی ارشد،کارشناسی وکاردانی پیوسته و ناپیوسته

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۵ کد : ۴۲۹۰ اطلاعیه ها

مدارک لازم برای ثبت نام ازپذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی Ph.D درنیمسال اول سال تحصیلی 98-97

1-اصل دانشنامه کارشناسی ارشد و در صورت نداشتن، اصل گواهی موقت کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات و دو نسخه تصویر از آن .

2-پذیرفته شدگانی که فاقد اصل دانشنامه می باشند به عنوان تضمین ارائه اصل مدرک دانشنامه به مبلغ ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال سفته یا چک برابر فرم تعیین شده به امور مالی دانشگاه تحویل نمایند.

3- -دو نسخه تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ( برای برادران چهار نسخه) اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی برای تطبیق ضروری است.

3-شش قطعه عکس(4*3 )تمام رخ وزمینه سفید پشت نویسی شده .

4- دو نسخه تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مخصوص برادران)  همراه با اصل کارت برای تطبیق ضروری است .

توجه:

پذیرفته شدگان جهت پرداخت شهریه می توانند با استفاده از شماره دانشجویی خود به عنوان نام کاربری و از شماره شناسنانه به عنوان رمز ورود، از طریق آدرس اینترنتی WWW.riau.ac.ir ، لینک ثبت نام اینترنتی، با انتخاب گزینه امور مالی، پرداخت الکترونیکی شهریه (با تمام کارتهای عضوشتاب که دارای رمز دوم می باشند) ،نسبت به واریز شهریه خود اقدام نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام ازپذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته درنیمسال اول سال تحصیلی 98-97 :

1-اصل دانش نامه کارشناسی و در صورت نداشتن اصل آن گواهی موقت کارشناسی به همراه ریز نمرات و دو نسخه تصویراز آن .

2-پذیرفته شدگانی که فاقد اصل دا نش نامه می باشند با ارائه گواهی موقت کارشناسی به عنوان تضمین ارائه اصل دانشنامه کارشناسی ، مبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال سفته یا چک برابر فرم تعیین شده به امور مالی دانشگاه تحویل نمایند.

3. دو نسخه تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ( برای برادران چهار نسخه) اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی برای تطبیق ضروری است

4-شش قطعه عکس (4*3 )تمام رخ وزمینه سفید و پشت نویسی شده .

5- دونسخه تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مخصوص برادران) اصل کارت برای تطبیق ضروری است.

توجه:

پذیرفته شدگان جهت پرداخت شهریه می توانند با استفاده از شماره دانشجویی خود به عنوان نام کاربری و از شماره شناسنانه به عنوان رمز ورود، از طریق آدرس اینترنتی WWW.riau.ac.ir، لینک ثبت نام اینترنتی، با انتخاب گزینه امور مالی ، پرداخت الکترونیکی شهریه (با تمام کارتهای عضوشتاب که دارای رمز دوم می باشند)، نسبت به واریز شهریه خود اقدام نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره کارشناسی وکاردارنی پیوسته و ناپیوسته درنیمسال اول سال تحصیلی  87-97

1-اصل مدرک دیپلم قدیم یا گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی برای کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته واصل یا گواهی موقت دوره فنی وحرفه ای یا کاردانش برای دوره کاردانی پیوسته اصل مدرک فوق دیپلم برای مقطع کارشناسی ناپیوسته به همراه سه نسخه تصویر آن در صورت در اختیار نداشتن اصل مدرک ، گواهی موقت را به همراه سه نسخه تصویر آن ارائه نمایند و به عنوان تضمین سفته یا چک به مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰( ده میلیون ریال)به امور مالی دانشگاه تحویل نمایند

2-دو نسخه تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ( برای برادران چهار نسخه) اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی برای تطبیق ضروری است .

3-شش قطعه عکس (4*3) تمام رخ زمینه سفید پشت نویسی شده

4- دادن  تعهد مبنی براقدام و تحویل رسید تاییدیه تحصیلی به ستاد آموزش ( مربوط به مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته وبرای مقطع کارشناسی ناپیوسته،  از طریق دانشگاه انجام می شود)

5- اصل و دونسخه تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ( مخصوص برادران )

توجه:

پذیرفته شدگان جهت پرداخت شهریه می توانند با استفاده از شماره دانشجویی خود به عنوان نام کاربری و از شماره شناسنانه به عنوان رمز ورود،  از طریق آدرس اینترنتی WWW.riau.ac.ir، لینک ثبت نام اینترنتی وبا انتخاب گزینه امور مالی، پرداخت الکترونیکی شهریه (با تمام کارتهای عضوشتاب که دارای رمز دوم می باشند)، نسبت به واریز شهریه خود اقدام نمایند.

اداره ثبت نام ستاد آموزش

مرادی ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۷
سلام ببخشید میخواستم بدونم تا کی مهلت ثبت نام هست؟