اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر کشور در سال تحصیلی ۹۸/۱۳۹۷

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۲ کد : ۴۲۵۰ اطلاعیه ها

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه " اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر" تسهیلات ویژه ای از قبیل راتبه دانشجویی ، اعتبار آموزش باری / پژوهش یاری / فن یاری، اعتبار توان مندی آموزشی / کارآفرینی و اعتبار ارتباطات علمی را به دانشجویان مستعد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می کند.

شرایط بهره مندی از این تسهیلات و مهم ترین نکات آن به شرح زیر است :

1. دانشجویان هر یک از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که واجد شرایط مذکور در " شیوه نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98/1397 " هستند، می توانند در این رقابت شرکت کنند.
  2. ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه ها از تاریخ 5/4/1397 آغاز می شود و فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست ، پانزدهم مرداد ماه سال جاری می باشد. ضروری است دانشجویان متقاضی ، اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک مثبته ، در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی sina.bmn.ir باگذاری یا به روز رسانی کنند و پس از آن ،  حداکثر تا تاریخ 15/5/1397 گزینه " درخواست بررسی پرونده برای جایزه های تحصیلی " را در بخش " ثبت درخواست ها " در سامانه انتخاب کنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
  3. پس از بررسی پرونده ها و انتخاب برگزیدگان ، نتایج از طریق سامانه sina.bmn.ir به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات ، بررسی پرونده و اعلام نتایج ، صرفاً از طریق سامانه مذکور و به صورت الکترونیکی انجام می شود.

یادآوری 1- لازم است دانشجویان ، اطلاعات و مستندات مقطع تحصیلی فعلی و آخرین معدل خود را ( تصویر وضعیت تحصیلی دانشجو در پورتال آموزشی دانشگاه ) در سامانه بازگذاری نمایند؛ گفتنی است در زمان بررسی درخواست ها ، آخرین معدل تحصیلی به روز متقاضیان ، از دانشگاه محل تحصیل ایشان استعلام خواهد شد. اما برای اطلاعات تحصیلی و معدل های مقاطع قبلی ، می بایست تصویر گواهی معتبر از دانشگاه در سامانه بازگذاری شود.

یادآوری 2، زمان ثبت نام دانشجویان نو ورود سال تحصیلی 98/1397 در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیه آن متعاقباً در وب گاه بنیاد درج خواهد شد.

یادآوری 3، با توجه به این که سامانه سینا به تازگی راه انداری شده مانند هر سامانه دیگری ممکن است ، در ابتدای کار بامشکلاتی مواجه شود که با صبوری و همراهی مخاطبان و نیز دریافت باز خوردهای آنان ، به تدریج مرتفع خواهد شد. از این رو خواهشمند است مشکلات ، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص این سامانه ، به نشانی ریانامه contact-@bmn.ir ارسال فرمایید.

یادآوری 4، چنان چه در هر مرحله از بررسی ها مشخص شود متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را به بنیاد ارائه کرده است ، علاوه بر جایزه های تحصیلی ، از سایر تسهیلات و حمایت های بنیاد، محروم و عدم صداقت ذی ربط ، اعلام می شود و حق پی گیری موضوع به صورت حقوقی نیز برای بنیاد ملی نخبگان محفوظ خواهد بود./ه