ورود دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به مرحله ساخت نماهای دو پوسته هوشمند در مرکز رشد واحدهای فناور

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۵ کد : ۴۲۳۸ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مرحله طراحی، محاسبات و ساخت نمونه جدید از نماهای دو پوسته هوشمند در مرکز رشد واحدهای فناور ورود کرد.

رضا نقدبیشی رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفت ‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: اعضای تیم شرکت «ایده پردازان سازه گستر پارس» مستقر در مرکز رشد موفق به ورود به مرحله توسعه‌ای کار شده و با طراحی و محاسبه پروتوتایپ جدید که منتج از ایده نخستین بود، وارد مرحله ساخت این نمونه شدند. براساس گفته وی ساخت این نمونه در این مرحله حدود 30 درصد نمونه های مشابه خارجی هزینه دارد و در این مرحله سعی در سبک سازی سازه با استفاده از متریال ها و اتصالات مخصوص شده است.

وی گفت: این شرکت تلاش دارد تا انتهای نیمه اول سال ۱۳۹۷ به نمونه کاربردی و عملی دست یابد تا وارد مراحل تجاری‌سازی شود. علاوه بر این، به صورت همزمان نیازسنجی صنایع و مشتریان هدف، در حال انجام هست تا همزمان به فرآیندهای بازاریابی و تجاری سازی نیز وارد شد.  اعضای این شرکت ایمان بستامی، کاوه شکوهی دهکردی ، مینو عارفی نیک، ورژ موسی خانیان و رضا نقدبیشی هستند.