پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۴۱۸۲ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت                        صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

صدای پای عید می آید و طنین آن در گوش جهانیان به زمزمه می نشیند، سرور بندگی در جان ها قوت گرفته، رهایی از آتش خشم الهی نویدبخش دل های عاشق حضرت دوست می شود و دل های مؤمن بر سر دو راهی عید رمضان و رفتن ماه رمضان بلاتکلیف مانده که از آمدن آن یک دل شاد باشد و از رفتن آن یک دل محزون.

عید فطر، پاک ترین و عیدترین عیدهاست، چرا که پاداش ماه عبادت و زهد و شست و شوی جهان در شهر پاک رمضان است و در عید فطر پیروزی فطرت بر شهوت را به جشن می نشینیم.

عید فطر عید فطرت و خودسازی است که اگر نباشد سایر عیدها تکمیل نگردد و اگر چنین عیدی در زندگی انسان تحقق یابد همه روزه، روز عید است.

عید فطر عید بزرگ عبودیت و بندگی است، عید آسودگی از آتش غفلت و عید رهیدگی از رنجش هواهای نفسانی و خواهش های شیطانی.

عید فطر عید بزرگ و پایان ضیافت الهی است روز پاداش و مزد مؤمنان روزه دار حقیقی و شب زنده داران بیدار دل.

عید فطر پایان رمضان نیست؛ بلکه عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، چونان ققنوسی که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود و رمضان کوره ای است که منیّت انسان را می سوزاند و آدمی نو با جانی تازه از آن سر بر می آورد.

در پایان با  امید  به اینکه در سال حمایت از کالای ایرانی با بهره گیری از ظرفیت رمضان و عید بزرگ آن ، نو به نو شده و دانشگاه و در نگاه کلان جامعه خود را به شکوفائی اخلاقی و انسانی رهنمون باشیم، این عید سعید بزرگ مسلمین را به پیشگاه قطب عالم امکان حضرت بقیه الله (عج)، قائد عظیم الشأن انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) و همه مسلمانان ،بویژه استادان، کارکنان و دانشجویان عزیز این واحد تبریک عرض می نمایم.

اللّهم اجعل عواقب امورنا خیرا

دکتر حسن شهرکی پور