عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن مدیرکل کارآفرینی و تجاری‌سازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شد

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۱۷۹ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی، مدیرکل کارآفرینی و تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری آنا، طبق حکمی که از سوی دکتر فرهاد رهبر صادر شده است، دکتر حامد افشاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن  به این سمت منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر حامد افشاری

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی به موجب این حکم به عنوان "مدیرکل کارآفرینی و تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری" منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.»