از سوی دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن صورت گرفت

صعودبه قله کالاپاتار،یخچال خومبو وبیس کمپ اورست

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۵ کد : ۴۱۷۲ اخبار
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زلزله دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن موفق شد قله کالاپاتار، با ارتفاع ۵۵۴۳ متر درمقابل قله اورست را فتح کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، حسین حسنی دانشجوی کوهنورد کارشناسی ارشد زلزله دانشگاه آزاداسلامی  واحد رودهن که برای صعود به قله کالاپاتار به کشور نپال سفر کرده بود موفق شد   قله کالاپاتار به ارتفاع 5543 متر وهمچنین بیس کمپ اورست صعود نماید

حسنی درگفتگو اعلام کرد: «کوهنوردی از ورزش‌های لذت بخش و دوست داشتنی این‌جانب است که هر هفته مسیرهای متعددی را طی کرده و تاکنون به بلندی‌های مختلف از جمله قله سبلان و..... صعود کرده‌ایم.»

حسنی از انگیزه‌های صعود به قله کالاپاتار را اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در زمینه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و ... همواره افتخار آفرین بوده و ضرورت دارد موفقیت‌های این مجموعه عظیم، بیش از پیش معرفی شود.»