فرمانده بسیج واحد رودهن:

انتقال پایتخت اسرائیل به قدس شریف ضربه زدن به اسلام است

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۴۰۹۶ اخبار
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با صدور بیانیه‌ای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس شریف را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، سید ابوالقاسم هاشمی در جمع نمازگزاران با توجه به انتقال سفارت آمریکا به قدس، اظهار کرد: «تنها نقطه مشترک در این زمینه گره خوردن منافع رژیم صهیونیستی با آمریکا است؛ قدس نه تنها هیچگاه پایتخت یهودیان نبوده بلکه هرگز هم نخواهد بود و اسرائیل این آرزوی محال و وهم خیال خود را همانند گذشتگانش به گور خواهد برد.»

وی افزود: «ما نیز مانند نتانیاهو از ترامپ تشکر می‌کنیم با شجاعت خود در بیان اظهارات احمقانه، ابلهانه وسخیفش هر از چند گاهی موجبات خنده ما را فراهم می‌کند؛ فراموش نکننند که تاریخ را ما می‌سازیم و نه آنها و این روز نکبت را آنچنان برایشان به یادماندنی می‌کنیم که در حافظه آنان ثبت شود.»

فرمانده بسیج دانشگاه آزاد اسلامی رودهن بیان داشت: فراموش نکنید که تاریخ را ما می سازیم و نه شما و این روز نکبت را آنچنان برایتان به یادماندنی می کنیم که در حافظه ی نه تنها آیندگان که گذشتگان هم برای همیشه ثبت شود.

وی ادامه داد : با عنایت به اینکه شهر قدس از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می گردد ، اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن این شهر بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه های بین المللی است ؛ لذا این اقدام آمریکا را به شدت محکوم نموده و با توجه به اینکه در حال حاضر اتحادیه عرب به سازمان بی هدف و فلج تبدیل شده است و سازمان همکاری های اسلامی نیز به دلیل کار شکنی های رژیم آل سعود نقش و اثر گذاری خود را از دست داده است ، باید همه مجامع بین المللی ، کشورهای صاحب نفوذ و بویژه کشورهای اسلامی برای حفظ ثبات و استقرار منطقه گام های مؤثری برداشته و مانع اجرا شده این اقدام آمریکا شوند .

هاشمی خاطرنشان کرد: «ما عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها هستیم به حلب و موصل رسیدیم و به قدس هم خواهیم آمد چرا که سنت الهی آن است که بندگان صالح حاکم و وارث جهان باشند.»

در انتهای این مراسم بیانیه محکومیت انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس شریف قرائت شد.