بازدید رئیس واحد رودهن از مرکز آموزشی سما

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۱ کد : ۴۰۹۵ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از مرکز آموزشی سما این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، حسن شهرکی پور در بازدید از مرکز آموزشی سما رودهن گفت: «در هر نقطه از جهان که پیشرفتی حاصل شده در نتیجه سعی و تلاش معلمان بوده است و جای بسی امیدواری است که سما رودهن صرف نظر از مسائل آموزشی در سایر بخش‌ها نیز پیشرفت خوبی داشته است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن خاطرنشان کرد: «معلمی شغل نیست بلکه ادامه رسالت انبیاست و با اندکی تامل به این نکته خواهیم رسید معلمان ادامه دهنده راه انبیا هستند»

شهرکی پور تصریح کرد: «ما برای رشد و بالندگی این مرکز آموزشی باید سه محور را در نظر گیریم و بر اساس آن حرکت کنیم؛ نخست برنامه‌ای مدون داشته باشیم، دوم سعی و تلاش بسیار کنیم و سوم اینکه بر مدار قانون حرکت کنیم تا به مدارج عالی برسیم.»

وی ابراز امیدواری کرد چنین جلساتی بصورت دوره‌ای برگزار شود تا از این طریق بتوان نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها را بررسی کرد.

ابراهیم ذوالقرنین معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما رودهن نیز در این بازدید گفت: «مدارس سما به حول و قوه الهی و تلاش مربیان دلسوز خود در چند سال اخیر در تمامی حوزه‌ها خوش درخشیده است و این بدست نیامده مگر با همدلی و وحدت نظری که در تمامی ارکان وجود دارد.»

وی با توجه به کسب امتیاز بالای دانش‌آموزان این مرکز در جشنواره خوارزمی و مسابقات فرهنگی گفت: «در مدارس سما به دلیل اقتضای سنی دانش آموزان بیشتر تمرکز ما بر روی مسائل فرهنگی و پرورشی است که نمونه بارز چنین رویکردی شرکت روزانه بیش از 120 دانش آموز در نماز جماعت ظهر و عصر است.»

ذوالقرنین تصریح کرد: «با دقت نظر صورت گرفته در انتخاب مربیانی که با این مرکز علمی همکاری و همفکری دارند امیدوارم در آینده نزدیک شاهد رشد و تعالی هرچه بیشتر مدارس سما در سطح منطقه و کشور باشیم.»