استاد دانشگاه علم و صنعت ایران در واحد رودهن:

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۰۹۴ اخبار
سخنرانی علمی با محور تکنولوژی معماری با حضور دکتر محسن وفامهر استادتمام مهندسی معماری دانشگاه علم و صنعت ایران در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، وفامهر در بازدید از نمایشگاه هنر و سازه دانشکده با تشکر از برگزارکنندگان این نمایشگاه تاکید کرد: «ساخت نمونه‌های خلاقانه از ساختارهای سازه‌ای به بهبود ادراک دانشجو از شرایط واقعی کار منتهی می‌شود و مجموعه نمایشگاهی به وجود آمده در این دانشکده می‌تواند منبع مناسبی برای آموزش دانشجویان در سال‌های آتی باشد.»

رئیس دانشکده هنر و معماری واحد رودهن نیز بیان کرد: «آثار علمی و عملی معماری به‌عنوان نمونه‌های ساخته شده و نمونه های خلق شده که در این نمایشگاه ارائه شده‌اند به‌عنوان رویکردی بین رشته‌ای می‌تواند راهگشای بسیاری از مسائل پیش روی جهان آینده در حوزه ساخت و طراحی باشد.»

دکتر رضا نقدبیشی از کوشش های دکتر علیرضا تقدیری بابت اجرا و برگزاری این نمایشگاه تشکر کرد و افزود: «برگزاری کارگاه و نمایشگاه مشترک با سایر دانشگاه‌های مطرح کشور از جمله اهداف ترسیم شده در افق توسعه کیفی این دانشکده است.»

پس از این بازدید، وفامهر در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با طرح موضوع فرآیندهای فناورانه در یکصد سال آینده به تبیین شرایط و امکانات برای ساخت مجتمع های زیستی آینده پرداخت.

در ارائه این مطلب علمی شهر بندرعباس به عنوان نمونه موردی مورد بحث قرار گرفت و در قالب پنج محور فرم هندسی هرم و ویژگی‌های آن؛ بهره گیری از امواج دریا برای تولید برق، تکنولوژی ساخت هرم و مقیاس‌های اتوماسیون، جزئیات سازه و معماری و طراحی سیستم حمل‌ونقل به صورت برقی در شهر آینده پرداختند.

دکتر علیرضا تقدیری هم درباره اهمیت سیستم های سازه‌ای دیاگرید و تاریخچه آن گفت.

بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور و معرفی آن به دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران نیز به عنوان برنامه نهایی این مراسم و با حضور دکتر وفامهر و مسئولین مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن برگزار شد.

پيام ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۹
سلام خسته نباشین بیشتر این افتخار را مدیون جناب آقای دکتر نقدبیشی هستیم بابت مدیریت و درایت ایشان که در زمان ریاست خود از ارائه هرگونه امکاناتی از دانشجویان دریغ نکردند وچنین افتخارای را نصیب دانشگاه رودهن کردند،مرسی آقای دکتر انشالله شما را در ریاست کل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ببینیم. ارادتمند...