اطلاعیه ورزشی پیاده روی در منطقه لار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۲ کد خبر : ۴۰۴۸ اطلاعیه ها
تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد به منظور سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به برگزاری همایش پیاده روی در تاریخ ۲۴/۲/۹۷ (آقایان) و ۲۵/۲/۹۷ (بانوان) در منطقه لار اقدام نماید.

به اطلاع کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی می رساند تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد به منظور سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به برگزاری همایش پیاده روی در تاریخ 24/2/97 (آقایان) و 25/2/97 (بانوان) در منطقه لار اقدام نماید.لذا از علاقمندان دعوت به عمل می آید تا تاریخ20/2/97 جهت ثبت نام و تکمیل فرم رضایت نامه به تربیت بدنی دانشگاه واقع در سالن چند منظوره شهید چمران-سرکار خانم آقامیرزایی-مراجعه نمایند.

مبلغ ثبت نام:    250000 ریال

تلفن هماهنگی:   2377                                                                         امور ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه