مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:

ابلاغ طرح تخفیف ایثارگران و جانبازان زیر ۲۵ درصد به دانشگاه‌ها از سال ۹۷

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۰ کد : ۳۷۹۷ اخبار
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که از سال ۹۷ طرح تخفیف ایثارگران و جانبازان زیر ۲۵ درصد به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و قابل اجراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دکتر حسین نصیرزاده با حضور در واحد رودهن گفت: «با تمام وجود در خدمت ایثارگران هستیم تا بتوانیم مشکلات آنان را کاملاً برطرف کنیم. در حال رایزنی با دولت هستیم تا مشکلات استادان و کارمندانی که در زمره جانبازان و ایثارگران هستند، حل شود.»

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی از بازبینی ساختار تشکیلات امور شاهد و ایثارگر برای ارائه خدمات اثرگذار و تحول‌آفرین به جامعه هدف این اداره کل در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هم خبر داد.

نصیرزاده ادامه داد: «جامعه هدف اداره کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی شامل دانشجویان، کارکنان و اساتید این مجموعه بزرگ است و ما تمام توان و تلاش خود را برای خدمت همه‌جانبه به این عزیزان به کار می‌بریم.»

دکتر حسن زمانی مشاور رئیس و مسئول مرکز نشر و ترویج علوم و معارف دفاع مقدس دانشگاه آزاد هم گفت: «در سنوات گذشته واحد رودهن با تشکیل 63 کلاس درس دفاع مقدس توانست رتبه برتر را به خود اختصاص دهد. در حال پیگیری برای برگزاری کلاس های دفاع مقدس برای استادان و کارکنان هستیم که امیدواریم واحد رودهن همانند سنوات گذشته دراین راه هم پیشقدم باشد.»

ابتدای جلسه دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه در ابعاد دانشجویی، اعضای هیات علمی و کارکنان ارائه و بیان کرد که مدیریت جهادی می تواند کارگشای مشکلات موجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با توجه به پیشینه قوی این دانشگاه در رشته های منحصر به فرد و نیروی انسانی توانمند باشد.