در واحد رودهن

کارگاه کارآفرینی و اشتغال در ورزش برگزار شد

۱۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۹ کد خبر : ۳۷۸۶ اخبار
کارگاه کارآفرینی و اشتغال در ورزش با حضور استادان و دانشجویان با مشارکت انجمن دانشجویی و گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، این کارگاه طبق برنامه از پیش تعین شده با موضوع مبانی کارآفرینی و اشتغال از سوی استاد بهرام صالح نیا مدرس کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد رودهن برگزار شد.

صالح نیا در این کارگاه بحث‌های مهمی ارائه کرد که اهم مطالب وی معرفی کارآفرین صحبت‌های کارآفرینان بزرگ دنیا، مبانی کارآفرینی و انواع آن و در نهایت بحث در مورد مسئله اشتغال نیز بود.

در بخش دوم عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس اداره کارآفرینی و اشتغال در ورزش کشور نیز مطالبی را ارائه کرد.

دکتر برومند در این کارگاه به بحث تخصصی در مورد کارآفرینی و اشتغال در ورزش و صحبت در مورد شغل‌های روز دنیا مرتبط به کارشناسان تربیت‌بدنی مانند دیابت ارائه کردند و در انتها دانشجویان را از مزایا و تسهیلات که به افرادخلاق و کارآفرین که در این کارگاه شرکت کردند مطلع کرد.

در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی پایان دوره اهدا شد.