رئیس واحد رودهن خبر داد:

اخذ مجوز دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری از سوی شرکت مستقر در مرکز رشد رودهن

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۱ کد خبر : ۳۶۸۷ اخبار
با اخذ مجوز دانش‌بنیان شرکت رنگین نانونهال، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور به ۴ شرکت دانش‌بنیان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دکتر نقی شجاع گفت: «شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد واحد رودهن در آخرین ارزیابی کارگروه تخصصی دانش‌بنیان معاونت علمی موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان شد.»

وی افزود: «این شرکت که در حوزه رنگ‌های پودری الکترواستاتیک نانو ساختار فعال است از سال گذشته در مرکز رشد واحد رودهن مستقر شده است و موفق به دریافت 2 گواهی نانو مقیاس از ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری شده است.»

شجاع بیان کرد: «واحد رودهن در حال پیگیری و اخذ مجوزهای سازمان مرکزی برای مشارکت در تولید صنعتی محصولات این شرکت با هدف کسب بازارهای داخلی و بازار کشورهای حاشیه خزر است.»

دکتر مالک میر هاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن نیز گفت: «شرکت رنگین نانونهال، یکی از شرکتهای فعالِ مرکز رشد رودهن است که در حوزه، رنگ و رزین و در زمینه رنگهای پودری الکترواستاتیک فعالیت میکند و با بهرهگیری از دانش مهندسی رنگهای پودری الکترواستاتیک و خواص و قابلیتهای نانوذرات، اقدام به ساخت «رنگ پودری الکترواستاتیک آنتیباکتریال نانوساختار» و «رنگ پودری الکترواستاتیک ضدخوردگی نانوساختار» کرده است. محصولات این شرکت ثبت اختراع شده و آماده عرضه در بازارهای داخلی و خارجی هستند.

مهندس جلال حیدربیگی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن هم اظهار کرد: «با اخذ مجوز دانش‌بنیان شرکت رنگین نانونهال، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور به 4 شرکت دانش‌بنیان رسید و با توجه به ارزیابی‌های انجام شده از 2 شرکت دیگر بزودی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان این مرکز به 6 شرکت خواهد رسید.»