مدیر کل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان واحد رودهن عنوان کرد:

پروراندن ایده‌های خلاق تا رسیدن به پدیده‌های مدرن

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۹ کد خبر : ۳۶۷۸ اخبار
مدیر کل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی دانش‌بنیان واحد رودهن، پروراندن ایده‌های خلاق تا رسیدن به پدیده‌های مدرن را مهمترین اقدام دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دکتر سید فرزاد هاشمی مدرس کارگاه «ارزیابی اقتصادی طرح‌های سرمایه گذاری» ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که از سوی دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان و با حضور معاونین، مدیران و نیز اعضای هیات علمی این واحد برگزار شد با بیان الزامات نگارش طرح کسب و کار برای شرکتهایی که متقاضی سرمایه گذاری هستند عنوان کرد: اولین قدم برای سرمایه گذاریهای مشترک با دانشگاه، برآورد هزینه و فایده و میزان سود احتمالی در سالهای آینده است. لذا اگر تخمین درستی از واقعیت‌های بازار و نه الزاما آنچه که به صورت خوشبینانه در ذهن داریم عمل شود، می‌توانیم آینده اقتصادی شرکت‌ها را با توجه به شاخص‌های خالص ارزش فعلی پروژه قیمت و فروش در نقطه سر به سر، نرخ بازگشت سرمایه و نیز شاخصهای سرمایه گذاری دیگر به طور واقعی تخمین بزنیم و برنامه استراتژیک مشخصی را برای بنگاه‌ها دنبال کنیم.

مدیر کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان افزود: «مهمترین اقدامی که در این راستا باید صورت گیرد، پروراندن ایده‌های خلاق تا رسیدن به پدیده‌های مدرن است. به همین جهت امروزه دانشگاههای نسل جدید سعی بر آن دارند که بتوانند از همین ایده‌ها به صورت اقتصادی بهره‌برداری کنند و آنرا به شرایط تولید و سودآوری برسانند، بویژه در دانشگاه آزاد اسلامی که امروزه صرفا از طریق شهریه هزینه‌های خود را پوشش می‌دهند، این مهم اهمیت بیشتری پیدا می کند و لزوم برنامه‌ریزی و کسب درآمدهای خارج از شهریه را بیش از پیش آشکار می‌سازد.»

این کلاس که یکی از کاربردی‌ترین کلاسهای آموزشهای توانمندسازی و تخصصی اعضای هیات علمی است با محوریت چگونگی نگارش یک طرح کسب و کار موفق با تاکید بر ارزیابی اقتصادی و شرایط سودآوری پروژه ها در مرکز رشد دانشگاه و نیز برای سرمایه گذاری های مشترک حقوقی با دانشگاه برگزار شد.