مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

ظهور تفکر و فرهنگ بسیجی و الگوی نبرد علوی و عاشورایی بسیجیان بود که نقش آفرینی کرد

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۳ کد خبر : ۳۶۶۷ اخبار
بسیج شجره طیبه ای است که ریشه در کربلا دارد . تنه اش ایمان است شاخه اش عشق ، برگهایش شوق است و میوه اش شهادت . به فرموده : امام خامنه ای ( زیده العزه ) بسیج در کار آباد کردن دنیا است اما اهل دنیا نیست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن: مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت:پنجم آذر ماه پنجاه و هشت یاد آور یکی از تدابیر تاریخی و از معجزات انقلاب اسلامی و دور اندیش بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و اقدامی تاریخی بر ای پاسخ به نیازهای حیاتی کشور و بلکه امت اسلامی به شمار می رود .

وی گفت:ظهور تفکر و فرهنگ بسیجی و الگوی نبرد علوی وعاشورایی بسیجیان بودکه نقش آفرینی های سترک آن در شکستن امواج طوفانها و فتنه ها و
 توطئه های مختلف نظام پلید سلطه و صهیونیسم و جنگ تحمیلی و از بین بردن داعش متحجر متبلور گردیده است تردیدی نیست که عملیات روانی و هجمه های رسانه ای و تبلیغات دشمنان و استکبار جهانی و بدخواهان داخلی علیه بسیج ، در حقیقت مقابله با صلابت ، موفقیت و نقش آفرینی تعیین کنند و مخلصانه بسیجیان در صحنه های مورد نیاز انقلاب و کشور به ویژه در مقابله با توطئه ها و فتنه های زنجیره ای آنان بوده که به حمد ا... با هدایت مقام معظم رهبری و هوشمندی بصیرت ملت فقیه ایران اسلامی عقیم مانده است .

دکتر حسن شهرکی پور گفت:در پایان اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با تبریک پنجم آذر ماه سالروز صدور فرمان امام راحل (ره) مبنی بر تشکیل « بسیج » به آحاد بسیجیان عزیز توفیق روز افزون مردم عزیز میهن اسلامی بویژه مردم قهرمان ، صبور و مصیبت زده استان کرمانشاه از خدای سبحان می خواهیم همه ما را قدردان عطیه الهی بسیج قرار دهد و دعای امامان را در حق مان مستجاب و با بسیجی های دلاور و مخلص محشورمان گرداند .