۳۱۱ دانشجوی ایثارگر درواحد رودهن مشغول به تحصیل هستند

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۳ کد خبر : ۳۶۳۵ اخبار
۳۱۱دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، رئیس دفتر ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد رودهن گفت: «برای خدمت به دانشجویان شاهد و ایثارگر که مردم ایران مدیون این عزیزان هستند در شش ماهه اول سال 96 برنامه هایی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار کرده‌ایم.»

حسین محمدی اهم برنامه‌ها را اینگونه اعلام کرد: «برگزاری کارگاه روش تحقیق ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع ارشد و دکتری، برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع ارشد و دکتری، برگزاری کارگاه مقاله نویسی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع ارشد و دکتری، برگزاری جلسات متعدد با اداره کل بنیاد شهید شهرستان دماوند برای بررسی و رفع مشکلات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی جامعه هدف، راه اندازی و تقویت کانون‌های علمی و فرهنگی ایثار، شاهد و ایثارگر در واحد دانشگاهی، جلب مشارکت دانشجویان شاهد و ایثارگر برای حضور فعال در برنامه های علمی و فرهنگی و پژوهشی و برگزاری کلاس‌های مشاوره و آموزشی برای ارتقای سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر.»

وی گفت: «تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در نیم‌سال اول 97-96 به تفکیک به این شرح است د: فرزند شهید 46، فرزند جانباز 181، جانباز 22، همسر جانباز 25 و جانباز و آزاده27 .

محسن دادخواه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۲
برای تخفیف 30درصد شهریه چه اقدامی کردید؟؟؟؟؟