(کیسه هوشمند smart bag pacf) دستاورد آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رودهن در میان برترین‌های نانو دانشگاهی

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۰ کد خبر : ۳۵۳۵ اخبار
رودهن:روابط عمومی سما رودهن دهمین جشنواره و نمایشگاه فن آوری نانو، ۱۷-۱۴ مهر در محل نمایشگاه بین المللی تهران دایر است. در بخش دانشگاهی این نمایشگاه، ۸ دانشگاه که در زمینه نانو دارای فعالیت هستند حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی سما دانشگاه آزاداسلامی رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی یکی از این ۸ دانشگاه است که با ارائه حدود ۵۰ محصول در حوزه‌های مختلف فن‌آوری نانو در این نمایشگاه حضور دارد و در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها، تنها غرفه دانشگاهی است که بیشترین محصولات نانو را نیز عرصه کرده است.

(کیسه هوشمند smart bag pacf) دستاورد آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رودهن، یکی از ۵۰ محصول ارائه شده در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی است. این محصول، ماحصل اجرای طرح پژوهشی دکتر جلال حیدربیگی به عنوان مجری طرح و دکتر ابراهیم ذوالقرنین به عنوان همکار طرح در آموزشکده سما رودهن بوده است. این محصول در حال اخذ پتنت است.

ماندگاری بیشتر میوه‌ها،سبزی ها و صیفی جات، استفاده از فن‌آوری نانو در تولید، جلوگیری از رشد باکتری‌ها، زیست تخریب پذیر، جلوگیری از ضایعات میوه، افزایش ارزش افزوده ناشی از صادرات و کمک به اقتصاد خانواده از جمله ویژگی های این محصول است.

دهمین جشنواره فناوری نانو با حضور ۱۵۰ نهاد فعال در حوزه فناوری نانو از ۱۴ تا ۱۷ مهر ۹۶ و از ساعت ۹ تا ۱۷ در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.