اهتزا پرچم محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۹ کد خبر : ۳۴۸۴ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه پرچم ماه محرم با عشار «یا حسین» به مناسبت ماه پیروزی خون بر شمشیر در مزار شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به اهتزاز درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، این مراسم که با حضور مسئولان دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و مرثیه خوانی ذاکر اهل بیت (ع) ادامه یافت.

حجت الاسلام محمدابراهیم سراج نماینده مقام معظم رهبری در واحد رودهن در این باره گفت: «همانطور که بنیانگذار جمهوری اسلامی فرمودند، محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته و شهدای عزیز از سرور شهیدان الگو گرفتند و با نثار جان خود شجره طیبه اسلام را آبیاری کرده و جانی تازه بخشیدند، موظفیم این ارزش ها و روحیه ایثار و فداکاری در راه دین را به نسل نو منتقل کنیم چرا که این مکتب شهادت است که پیروزی ما را تضمین می کند.»

سراج اظهار کرد: «دشمنان از استقامت ملت ایران فهمیده اند که این کشور با دیگر کشورها در عقیده و عمل تفاوت اساسی دارد. این درس ها را شهدا به جهانیان دادند و ثابت کردند که ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد و شکست ناپذیر است و از اصول و ارزش هایی که بهای سنگینی برای آن داده دست بر نمی دارد و شعار او هیهات مناالذله است.»

نماینده مقام معظم رهبری در واحد رودهن تصریح کرد: «دشمنان ما با درک این واقعیت، متوجه عزت، غیرت و عظمت ملت ایران شده اند.»

در ادامه این مراسم حاضران بر سر تربت شهید گمنام با قرائت فاتحه به مقام شامخ او ادای احترام کردند و سپس پرچم پرافتخار سیدالشهدا (ع) در دانشگاه به اهتزاز درآمد.